COMTOO zorgt voor meer rust
en werkgemak in je bedrijf

COMTOO is ontstaan vanuit het besef, dat communiceren in de geschiedenis geen grotere slag heeft gemaakt dan in de laatste 10 jaar. De gemiddelde medewerker brengt circa drie uur per dag door op zijn smartphone, dit is zo’n 50 dagen per jaar! We houden van mobiele apparaten: intern nieuws, kennisdeling en verbinding gaan anno 2023 mobiel. Met onze communicatietool COMTOO verbinden wij inmiddels meer dan 150.000 mensen verspreid over 18 landen.

Work. Connect. Move.

Mensen maken jouw bedrijf

Betrokken medewerkers zijn gemiddeld 43% productiever! Ben je ook benieuwd hoe je vandaag de dag kan omgaan met de grootste uitdagingen met betrekking tot medewerkersbetrokkenheid, -binding, -verbinding en interne communicatie? In jouw zoektocht om medewerkers nog verder te betrekken en te laten aanhaken bij het bedrijf en de collega’s staan wij klaar om jou met de inzet van COMTOO te helpen de doelen te behalen.

Meer over de app

De company tool voor jouw bedrijf

Elk bedrijf, organisatie of instelling, dat snapt dat digitaal communiceren en werken van het grootste belang is, is er aan toe om COMTOO in te zetten. De mensen in de organisaties die wij het beste kennen zijn veelal hands-on en no-nonsense professionals. Elke bedrijf, waar veel mensen off-desk werken en/of onderweg zijn, heeft een groot voordeel bij de inzet en het gebruik van COMTOO. COMTOO is hét digitale platform voor iedere organisatie.

Plan gratis demo

COMTOO, dat is eenvoudig en direct communiceren

Het digitaliseren van alle interne communicatie, samenwerking en dienstverlening begint steeds meer de nieuwe standaard te worden voor moderne bedrijven en organisaties. PWC voorspelt dat tegen 2030 maar liefst 47% van de huidige kosten teruggebracht kunnen worden door middel van digitalisatie.

Met COMTOO bieden wij een digitale oplossing aan, die de communicatie eenvoudig maakt en tal van dagelijkse werkprocessen comfortabel ondersteunt. Alle oplossingen, die wij bieden, worden door ons eigen team gebouwd, geleverd en geïmplementeerd. Wij gaan verder dan het leveren van een app: wij voor het Digitale Hart in uw organisatie.

Gegarandeerd een veilige en beveiligde gegevensopslag

AVG (GDPR)

EU privacywetgeving sinds 2018: AVG. COMTOO is volledig AVG Proof en voldoet aan de wetgeving voor gegevensbescherming.

Hostingpartner

COMTOO werkt met NL hostingpartner die voldoet aan NEN-EN-ISO/IEC-27001:2017 voor veilige opslag en beheer van uw data in Nederland.

Encrypted data

Jouw gegevens worden in rust en tijdens transport gecodeerd en zijn zo beveiligd tegen diefstal of ongewenste indringers. Jouw privacy is verzekerd.

Beveiligde servers

COMTOO maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL). Hierdoor is de privacy van jullie data gewaarborgd.

Wat onze klanten zeggen over COMTOO

  • "COMTOO is de perfecte tool is om de communicatie naar een hoger niveau te brengen"
  • "Er is voor COMTOO gekozen, omdat de app goed is in te richten naar de wensen van de gebruiker. Tegelijk zijn er met de leverancier heel veel mogelijkheden bespreekbaar, zodat je de app volledig naar je eigen idee kan laten samenstellen"
  • "We konden op korte termijn een demo bijwonen, het werd direct duidelijk dat deze tool ons brengt naar de uiteindelijke doelstelling van de projectgroep. Voor ons is en was COMTOO de enige juiste keuze voor het binden, verbinden en betrekken van medewerkers"
  • "We zijn een dynamisch bedrijf, dat altijd denkt in mogelijkheden. Deze eigenschappen kenmerkt ook de prettige samenwerking met COMTOO. Gezamenlijk werken aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen."
Ontdek COMTOO