Het Digitale Hart voor iedere organisatie

COMTOO draagt bij aan het werkgemak, het plezier en de tijdwinst voor alle medewerkers. Met COMTOO staat elke medewerker, zowel op afstand als dichtbij, iedere dag in verbinding met de organisatie. Tegelijk weten collega’s elkaar digitaal te vinden en beschikt elke medewerker over tal van oplossingen om dagelijkse handelingen eenvoudig af te werken. COMTOO vormt het Digitale Hart voor iedere organisatie.

Work. Connect. Move.

Verbind veel sneller

Wij geloven dat comfort in communicatie alle medewerkers productiever en gelukkiger maakt. Laat je medewerkers makkelijker werken en ervaar het gemak met de COMTOO. Waar of wie je ook bent, hoe je ook inlogt of hoe laat, het maakt niet uit. Met COMTOO op zak hebben alle medewerkers 24/7 toegang tot hun digitale tools. Gebruiksvriendelijk, op maat ingericht, flexibel design en in elke gewenste taal.

Ga naar de app

Waarom Comtoo?

De ontwikkeling van COMTOO is ontstaan vanuit het besef dat communicatie de laatste 10 jaar een grotere stap heeft gezet dan ooit tevoren. De gemiddelde medewerker brengt circa drie uur per dag door op zijn smartphone. Dat is zo’n 50 dagen per jaar! We houden van mobiele apparaten: intern nieuws, kennisdeling en verbinding gaan anno 2023 mobiel. COMTOO is de app waarmee je dat alles, altijd en overal binnen handbereik hebt. Met onze communicatietool COMTOO verbinden wij inmiddels meer dan 100.000 mensen verspreid over 18 landen.

Over ons

De weg naar succes: Interne communicatie getransformeerd bij Van Spreuwel Transport B.V.

De weg naar succes: van Spreuwel Transport B.V. versterkt de interne communicatie met dé nummer één communicatie app COMTOO. Ontdek hoe van Spreuwel Transport B.V. Transport, een vooraanstaand transportbedrijf gevestigd in Eindhoven, haar interne communicatie heeft getransformeerd met behulp van COMTOO, dé nummer één communicatie app.

Read More

167.000

gebruikers

18

landen

158

klanten