Digitale samenwerking

Open gesprekken voeren met collega’s

Interactieve tijdlijn

Berichten op tijdlijn

Een interactieve module waar medewerkers zelf een bericht (foto inclusief tekst) kunnen plaatsen. Andere gebruikers van de app hebben de mogelijkheid tot liken en reageren onder de geplaatste tijdlijnberichten.

Polls

Op laagdrempelige manier de interactie inzetten met de medewerkers kan met de Poll module in COMTOO. En super handig voor snelle feedback.

Chat functionaliteit

Ritberichten

De Ritberichten module laat beheerders berichten naar medewerkers sturen met ritinformatie. Medewerkers ontvangen deze in hun inbox en kunnen daarop reageren. Beheerders zien de reacties alleen in de backend, waar ze ook kunnen antwoorden. Dit creëert een chat-achtige functionaliteit.

Chat

Met de Chat module in COMTOO deel je makkelijk & veilig kennis. Creëer 1-op-1 of groepschats om te leren, zoek binnen de module en voeg foto's en documenten toe. GDPR-conform.

Blogs

Blogs met reactie en discussie

Deze module kan worden gebruikt voor het schrijven en plaatsen van blogs binnen COMTOO. Bereik alle medewerkers van de organisatie via een blog op het sociaal intranet van COMTOO.

Vitaliteit

Met in deze tool worden artikelen geplaatst met het onderwerp Vitaliteit. Afbeeldingen en video's kunnen worden toegevoegd aan het item.

Meer weten over onze communicatie app?

Vrijblijvend prijsvoorstelGratis demo

Dit zeggen anderen over COMTOO


Dankzij COMTOO kunnen alle medewerkers, waarvan een groot deel vaak onderweg is, gemakkelijk communiceren. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en hebben we ten allen tijde werkinstructies en -documenten binnen handbereik.


Sinds we COMTOO gebruiken, ontvangen we belangrijke zaken zoals ritplanningen, verlofaanvragen, schademeldingen en verzoeken voor nieuwe werkkleding allemaal op één plek. Nu hebben we meer overzicht, duidelijkheid en efficiëntie in onze werkprocessen.


De doelstelling was om de huidige communicatielijnen meer te stroomlijnen en de toegankelijkheid te vergroten waardoor ook meer betrokkenheid ontstaat. Sinds de demo bleek al snel dat COMTOO de enige juiste partij hiervoor was.

70%
Van collega’s logt dagelijks in op de app

80%
Logt cumulatief in (dus regelmatig)

35%
Logt direct in na pushbericht

100%
Van de collega’s bestelt werkkleding via de app

Veelgestelde vragen

Jazeker, u kunt binnen enkele dagen over een gratis proeftuin in uw eigen huisstijl beschikken om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Het is mogelijk de app en ook de inhoud van de gemaakte content in iedere gewenste taal te tonen.

Er is een uitgebreide Onboarding tool, afzonderlijk in te zetten als Onboarding of eenvoudig te integreren in de COMTOO app.

De hoofdingang, die COMTOO biedt kan uiteraard worden gekoppeld aan applicaties die er al waren.

Het digitale hart voor
iedere organisatie

Samenwerken zonder
gedoe altijd en overal

Tijdswinst, Werkgemak,
betrokkenheid, en verbinding

Snelle communicatie
met alle medewerkers

Flexibel design en
gepersonaliseerde app