Digitale dienstverlening

Ondersteuning van het dagelijks werk

Comtoo communicatie app voor mederwerkers

Verlof & beschikbaarheid

Verlof aanvragen

Verlof aanvragen

Verlofmodule voor aanvraag met start/eindtijd, reden en toelichting. Beheerder keurt goed/af in COMTOO; medewerker ontvangt automatisch bericht. Toegang tot verlofgeschiedenis; optie voor verschillende verlofsaldi.

Verlof- en beschikbaarheid plannen

Met deze verlofplanner zie je snel wie wanneer verlof heeft aangevraagd. Beheer gemakkelijk beschikbaarheid en vermijd overbelasting. Signaleer wanneer het maximale aantal overschreden dreigt te worden.

Verlofsaldi tonen

Met 'Beschikbare verlofuren' houdt het systeem het resterende verlofsaldo bij. Goedgekeurd verlof wordt automatisch afgeschreven. Uren omvatten wettelijk verlof, TVT en ATV-uren. De beheerder voert deze in via COMTOO.

Verlof collega overzicht

Met deze tool is het voor de medewerkers mogelijk om in te zien welke collega's (uit dezelfde functiegroep als zijzelf verlof hebben.

Geïntegreerde planningssystemen

Met deze tool zie je in één oogopslag de beschikbaarheid van de medewerkers waardoor je de personeelsplanning snel en gemakkelijker maakt. In deze tool is tevens de verlofplanning opgenomen. Uiteraard mogelijk om de beschikbaarheid en verlofplanning in te stellen per functiegroep en vestiging.

Tijdsregistratie

Verzuim registratie

Verzuim registratie

Module voor ziekmeldingen en herstelmeldingen van medewerkers, met optie voor het aangeven van de verwachte duur. Beheerder ontvangt e-mail na beide meldingen.

Dag en werkenstaten

Dag- en weekstaten invullen en verwerken

Aan het eind van de werkdag kan door de gebruikers de dagstaat worden ingevuld (weekstaat is ook mogelijk).

Uren registratie

Urenregistratie invullen en verwerken

Medewerkers geven hier hun gewerkte uren aan, met een zichtbare geschiedenis. Optioneel: chauffeurs keuren uren goed via een voormanfunctie. Vraag voor meer informatie.

In- en uitklokken

Deze tool maakt het mogelijk voor de medewerker om in- en uit te klokken. De tijd van in- en uitklokken wordt in het beheer geregistreerd.

Comtoo communicatie app voor mederwerkers
Comtoo communicatie app voor mederwerkers

Tools voor onderweg

Brandstof module

Brandstof monitoren

Gebruikers voeren brandstof- en toldeclaraties in COMTOO in, zichtbaar voor beheerder. Vereist enkele gegevens en eenvoudig uploaden van bonfoto's.

Ritplanning

Ritplanning ontvangen en volgen

Gebruik de ritplanning als module in COMTOO op diverse manieren. Koppel met een TMS voor chauffeursakkoord & ontvangstbevestiging. Ontdek alle opties via een informatieaanvraag.

Hotelkamer reserveren

Met deze module kan de chauffeur door middel van een QR code een kamer reserveren.

Meld schade visueel

Binnen de visuele schade tool van COMTOO kunnen gebruikers specifieke voertuigschades melden door blauwdrukken van de voertuigen te uploaden. De tool laat gebruikers visueel aangeven waar de schade zich bevindt, waardoor chauffeurs kunnen zien welke schades al gemeld zijn. Belangrijke informatie kan vervolgens via de app naar de beheerder worden gestuurd, met optioneel de mogelijkheid om een stappenplan van het Europese schadeformulier toe te voegen.

Schadehulp

Met de schadehulp help je de medewerker stap voor stap door het schadeformulier. Standaard info die ingevuld moet worden. staan in dit formulier.

Meer weten over onze communicatie app?

VRIJBLIJVEND PRIJSVOORSTELGRATIS DEMO

Materiaal en middelen beheer

Reparatie melden

Aanvragen van onderhoud/reparatie

Onderhouds- en reparatieverzoeken met fotobijlage kunnen worden ingediend en doorgestuurd naar de verantwoordelijke binnen de organisate.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding/-middelen bestellen

Bedrijfskledingmodule toont actuele items met foto's en maten. Bestel gewenste aantallen en maten; bestellingen per e-mail naar aangewezen persoon. Maximaal 27 items in het assortiment.

Vergaderruimte reserveren

Vergaderkamers en/of ruimtes reserveren

Reserveer vergaderkamers; check beschikbaarheid met datum. Geef start- en eindtijd aan voor reservering; annuleer met één klik bij afgelasting.

Materiaal

Materiaal beheren

Optimaliseer materiaalbeheer met deze module voor online inzicht in gereedschapslocaties, van meetapparatuur tot bladblazers. Bespaar tijd en geld door efficiënter beheer.

Schade melden

Schade melden

Meld eenvoudig schade aan wagenpark en goederen digitaal, inclusief foto's.

Schade goederen

Schade aan goederen melden

Optionele module voor goederenschade. Vul het formulier in met relevante details voor melding aan de verantwoordelijke.

Communicatie app voor interne communicatie
Communicatie app voor interne communicatie

Formulieren

Formulieren

Digitale formulieren maken en verwerken

Werken met papieren formulieren is niet meer van deze tijd. Binnen de formulieren module is het mogelijk om formulieren volledig te digitaliseren. De beheerder kan formulieren aanmaken om hier verschillende soorten vragen aan toe te voegen (ook document uploads en handtekening behoren tot de opties). Gebruikers kunnen dit formulier eenvoudig digitaal invullen waarna de resultaten inzichtelijk zijn in de beheerderzijde en te exporteren zijn naar een PDF.

Formulieren

Declaratie

Geen bonnetjes meer kwijtraken of papieren declaraties verwerken. De medewerker kan met deze tool eenvoudig via de app een declaratie indienen voorzien van een factuurdatum, omschrijving, project, bedrag en foto van de bon.

Optimaliseer interne communicatie

Ideeenbox

Ideeenbox

Gebruikers kunnen tips of ideeën indienen. Beheerders kunnen deze bekijken in COMTOO en de verantwoordelijke ontvangt ze in de reguliere mailbox.

Verbetering melden

Verbetering melden

Medewerkers melden verbeteringen via deze module. Beheerders creëren categorieën voor meldingen en kunnen foto's toevoegen.

Gesprek aanvragen

Gesprek aanvragen

Module voor intern gespreksverzoek met collega's, beheerd door de app-beheerder. Afhandeling van het gesprek vindt buiten COMTOO plaats.

Collega's

Collega’s zoeken en vinden

Digitaal smoelenboek. Van iedere collega een profiel.

Dienstverlening communicatie app
Dienstverlening medewerkers app Comtoo

Training & Veiligheid

Training

Training / Toolbox volgen en afronden

Stimuleer interne kennisdeling en -borging met de cursusmodule van COMTOO! Test opgedane kennis via zelf in te stellen tests, met ondersteuning van YouTube- of Vimeo-filmpjes.

Formulieren

Documenten accorderen en ondertekenen

De optie "Gelezen & Akkoord" wordt geïntegreerd in een bedrijfsdocumentmodule met de toevoeging van een handtekening. Hiermee worden "Gelezen & Akkoord" en handtekening gecombineerd in één module voor documenten.

Onboarding

Onboarding-proces opzetten

Onboarding-module biedt gestroomlijnde introductie en inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, vermijdt papieren overvloed. Digitale tools, video-tutorials, handboeken, formulieren en e-learning zijn direct beschikbaar, zelfs voor toekomstige medewerkers.

Toegankelijkheid

Meertaligheid

Meertaligheid

Meertalige ondersteuning in COMTOO: Nederlands, Spaans, Duits, Pools, Hongaars, Engels, Fries, etc. Aanpasbaar op organisatieniveau voor vakspecifieke vertalingen. Bedrijven kunnen vertalingen controleren en aanleveren voor vakterminologie.

Voorleesfunctie

Voorleesfunctie

Voorleesfunctie leest tekst in de app hardop voor, waardoor COMTOO toegankelijk is voor mensen met visuele beperkingen, leerproblemen, en laaggeletterden.

Voormanfunctie

Met deze functionaliteit is het voor een voorman mogelijk om een verlofaanvraag goed te keuren zonder hiervoor in te loggen in de backmin. De voorman heeft dan een extra tegel waar hij/zij de verlofaanvragen zien en deze dus kan goed- of afkeuren.

Dienstverlening medewerkers app

Dit zeggen anderen over COMTOO


Dankzij COMTOO kunnen alle medewerkers, waarvan een groot deel vaak onderweg is, gemakkelijk communiceren. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en hebben we ten allen tijde werkinstructies en -documenten binnen handbereik.


Sinds we COMTOO gebruiken, ontvangen we belangrijke zaken zoals ritplanningen, verlofaanvragen, schademeldingen en verzoeken voor nieuwe werkkleding allemaal op één plek. Nu hebben we meer overzicht, duidelijkheid en efficiëntie in onze werkprocessen.


De doelstelling was om de huidige communicatielijnen meer te stroomlijnen en de toegankelijkheid te vergroten waardoor ook meer betrokkenheid ontstaat. Sinds de demo bleek al snel dat COMTOO de enige juiste partij hiervoor was.

70%
Van collega’s logt dagelijks in op de app

80%
Logt cumulatief in (dus regelmatig)

35%
Logt direct in na pushbericht

100%
Van de collega’s bestelt werkkleding via de app

communicatie app Het digitale hart voor iedere organisatie
communicatie app voor bedrijven Samenwerken zonder gedoe altijd en overal
Verbinding met collega's Tijdswinst, Werkgemak, betrokkenheid, en verbinding
Snelle communicatie Snelle communicatie met alle medewerkers
app voor bedrijven Flexibel design en gepersonaliseerde app