Digitale communicatie

Delen en beschikbaar maken van kennis en informatie

Media publiceren

Foto’s publiceren

Foto’s zijn binnen de fotomodule in te delen in fotoalbums. Bestaande albums kunnen gemakkelijk worden aangevuld en nieuwe albums kunnen worden toegevoegd.

Videos publiceren

(Instructie)video’s (afkomstig van YouTube of Vimeo) kunnen worden gecategoriseerd en eenvoudig worden toegevoegd.

Kalender en planning

Kalender

Hierbinnen worden alle relevante kalenderitems weergeven, verjaardagen komen vanuit de import, andere kalender items kunnen handmatig worden ingevoerd via het beheer. Tevens kunnen o.a. items als verlof, evenementen getoond worden binnen de Kalendermodule.

Evenementen

De evenementmodule in COMTOO laat collega's evenementen aanmaken, zich aan- of afmelden, en de beheerder ziet het aantal inschrijvingen en reacties. Er is ook een uitbreidingsoptie met vragen om bijvoorbeeld cateringvoorkeuren te peilen. Gegevens zijn exporteerbaar naar Excel.

Planningen delen

In deze document module kan de beheerder handmatig een PDF bestand plaatsen met de betreffende planning. Deze kan met één enkele klik worden geopend door gebruiker.

Documenten

Bedrijfsdocumenten

Documenten worden geüpload in categorieeen in het beheer van COMTOO. Voor de gebruiker zijn deze eenvoudig in te zien en te downloaden. Alle type documenten worden ondersteund (Word/Excel/PDF etc.).

Persoonlijke documenten

Unieke documentenmap per gebruiker in COMTOO. Beheerders kunnen documenten uploaden en toewijzen aan specifieke gebruikers, zoals loonstroken en analyses. Optionele koppelingen mogelijk.

Groepsdocumenten

Deze optie wordt toegepast binnen een bedrijfsdocumentenmodule om enkel die documenten te tonen voor een specifieke functiegroep.

Berichten versturen met PDF

Met deze functionaliteit is het mogelijk om een PDF bestand toe te voegen aan het te verzenden bericht. Het bericht kan verzonden worden naar alle medewerkers, een functiegroep of een medewerker.

Meer weten over onze communicatie app?

Vrijblijvend prijsvoorstelGratis demo

Meldingen

Notificaties en pushberichten

De gebruiker ontvangt hier notificaties over nieuwe nieuwsberichten, geplaatste evenementen etc.. Deze notificatie wordt 1 x per dag geleegd en zo heeft iedereen die dag inzichtelijk wat de toevoegingen zijn geweest binnen COMTOO.

Post-it meldingen

Binnen COMTO kan een post-it module worden opgenomen, hierbij wordt er een belangrijke mededeling voor alle medewerkers uitgelicht. Deze verschijnt direct onder de header. En bij een custom App wordt er een push notificatie verstuurd.

Signalering belangrijke data

Deze module toont pop-ups voor het naderen van pas- en certificaatverloopdata, opleidingen, en voertuigkeuringen, instelbaar in de backend.

Directe digitale communicatie

Berichtenbox

In de COMTOO inbox ontvang je alleen persoonlijke berichten, zoals verlofaanvragen en berichten van collega's. Met de custom App zijn push-notificaties beschikbaar, en je kunt bijlagen toevoegen.

Persoonlijk profiel

Eigen profiel bekijken, wachtwoord wijzigen, profielfoto aanpassen (zelfs een selfie), en AVG-instellingen beheren, met optie voor meertaligheid.

Nieuwe collega info

Hiermee kunnen nieuwe collega’s op een warme manier welkom worden geheten binnen de organisatie.

Houd iedereen up-to-date

Nieuws delen

Bedrijfsnieuws categoriseerbaar en eenvoudig toe te voegen. Top 5 items in slider op voorportaal. Opties: reacties, likes en externe links.

Klantinfo en/of projecten delen

Sla klantinstructies en bijlagen centraal op voor makkelijk beheer en toegang.

Vacatures delen

Hiermee kunnen intern vacatures onder de aandacht worden gebracht.

Opleidingen overzicht delen

Beheer eenvoudig behaalde certificaten zoals code 95, VCA, BHV, etc. Bekijk tijdig vervaldatums voor code 95 en BHV. Volg behaalde punten en kosten per medewerker. Exporteer met één klik voor overzicht.

FAQ

Hier kan antwoord worden gegeven op een aantal veel gestelde vragen binnen de organisatie. Ook kunnen hier een aantal handige links worden neergezet.

Narrowcasting

Bereik ook je medewerkers bijvoorbeeld in de kantine met beeldscherm-communicatie. Toon nieuwsberichten uit COMTOO op een tv scherm.

Verlof

Verlofsaldi tonen

De 'Beschikbare verlofuren' in COMTO houden het verlofsaldo bij, met automatische afschrijving bij goedkeuring. Verschillende soorten uren worden beheerd door de beheerder. Meer info beschikbaar op aanvraag.

Verlofplanner delen

Met deze uitgebreide verlofplanner is snel inzichtelijk wie wanneer verlof heeft aangevraagd en op welke dag. Zo kan goed gemanaged worden wie er bijvoorbeeld wel of niet tegelijk verlof op kunnen nemen en of dit haalbaar is met de benodigde bezetting. Optie is om een signaal te tonen wanneer maximum aantal wordt overschreden.

Connectiviteit

Links naar externe systemen

Het is mogelijk om een externe link achter een tegel te plaatsen. Men wordt dan naar een nieuw tabblad verwezen.

Finder

Binnen de Finder kun je verschillende categorieën en tegels aanmaken. Hier kunnen korte instruc­ties/ informatie of links achter verschillende tegels in de Finder geplaatst worden

Dit zeggen anderen over COMTOO


Dankzij COMTOO kunnen alle medewerkers, waarvan een groot deel vaak onderweg is, gemakkelijk communiceren. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en hebben we ten allen tijde werkinstructies en -documenten binnen handbereik.


Sinds we COMTOO gebruiken, ontvangen we belangrijke zaken zoals ritplanningen, verlofaanvragen, schademeldingen en verzoeken voor nieuwe werkkleding allemaal op één plek. Nu hebben we meer overzicht, duidelijkheid en efficiëntie in onze werkprocessen.


De doelstelling was om de huidige communicatielijnen meer te stroomlijnen en de toegankelijkheid te vergroten waardoor ook meer betrokkenheid ontstaat. Sinds de demo bleek al snel dat COMTOO de enige juiste partij hiervoor was.

70%
Van collega’s logt dagelijks in op de app

80%
Logt cumulatief in (dus regelmatig)

35%
Logt direct in na pushbericht

100%
Van de collega’s bestelt werkkleding via de app

Veelgestelde vragen

Jazeker, u kunt binnen enkele dagen over een gratis proeftuin in uw eigen huisstijl beschikken om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Het is mogelijk de app en ook de inhoud van de gemaakte content in iedere gewenste taal te tonen.

Er is een uitgebreide Onboarding tool, afzonderlijk in te zetten als Onboarding of eenvoudig te integreren in de COMTOO app.

De hoofdingang, die COMTOO biedt kan uiteraard worden gekoppeld aan applicaties die er al waren.

Het digitale hart voor
iedere organisatie

Samenwerken zonder
gedoe altijd en overal

Tijdswinst, Werkgemak,
betrokkenheid, en verbinding

Snelle communicatie
met alle medewerkers

Flexibel design en
gepersonaliseerde app