‘Samenwerken zonder gedoe. Altijd en overal’ Daar staan wij voor!

Wij geloven dat in een digitale wereld waarin alle mensen met meer gemak en plezier nog productiever kunnen zijn in hun dagelijkse werk. Digitaal comfort maakt medewerkers productiever en gelukkiger!

Wij zijn COMTOO

COMTOO is een app, maar ook een platform én een team van bevlogen en betrokken professionals, die geloven in digitale verbinding en betrokkenheid. Wij bieden een digitale oplossing aan, die de communicatie en werkprocessen eenvoudig en comfortabel maakt. De app en het platform wordt door ons gebouwd, geleverd en geïmplementeerd.

Als enthousiaste club zijn wij zeer toegankelijk, vriendelijk en speels. Wij houden ervan om samen met onze klanten te zoeken naar de beste oplossingen. Daarin zijn we heel flexibel en geloven we erin, dat wat we doen en leveren steeds beter kan. In alles zijn wij voor onze klant een partner. Vriendelijk, gedreven en resultaatgericht.

Wij zorgen voor verbinding binnen organisaties

Wij richten ons op de verbinding binnen organisaties, waardoor mensen samenkomen ongeachte de tijd of de locatie waar zij verblijven. Daarin zijn we uitermate flexibel: waar, wanneer en met welk device? Het maakt voor ons niks uit.
Wij houden nooit op met innoveren, omdat we denken dat het altijd beter kan. Daarbij gaan we voor de glimlach, omdat we geloven dat werk vriendelijker kan!

Plan gratis demo

COMTOO: Het digitale Hart voor Moderne Organisaties

Onze klanten zijn de moderne organisaties, die snappen dat het digitaal organiseren van communiceren en werken van groot belang is. De mensen in die organisaties zijn hands-on en no-nonsense professionals. Onze focus ligt op alle bedrijven en instellingen, waar veel mensen off-desk en onderweg zijn.

In tegenstelling tot vele anderen, die apps (al dan niet opportunistisch) stand-alone aanbieden of als aanvulling op een back-office-applicatie aanbieden, bieden wij met COMTOO het digitale hart, dat de mensen in een organisatie comfortabel laat communiceren en samenwerken in alle verscheidenheid en complexiteit. Altijd en overal!

167.000

Gebruikers

18

Landen

158

Klanten

50

Modules