Digitale dienstverlening

Ondersteuning van het dagelijks werk

Comtoo communicatie app voor mederwerkers

Verlof & beschikbaarheid

Verlof aanvragen

Verlof aanvragen

Verlofmodule voor aanvraag met start/eindtijd, reden en toelichting. Beheerder keurt goed/af in COMTOO; medewerker ontvangt automatisch bericht. Toegang tot verlofgeschiedenis; optie voor verschillende verlofsaldi.

Verlof- en beschikbaarheid plannen

Met deze verlofplanner zie je snel wie wanneer verlof heeft aangevraagd. Beheer gemakkelijk beschikbaarheid en vermijd overbelasting. Signaleer wanneer het maximale aantal overschreden dreigt te worden.

Verlof planning

Beschikbaarheidsplanner

In deze module zie je snel de beschikbaarheid van medewerkers, waardoor personeelsplanning eenvoudiger wordt. Ook bevat het de verlofplanning. Pas beschikbaarheid en verlof per functiegroep en vestiging aan.

Verlofsaldi tonen

Met 'Beschikbare verlofuren' houdt het systeem het resterende verlofsaldo bij. Goedgekeurd verlof wordt automatisch afgeschreven. Uren omvatten wettelijk verlof, TVT en ATV-uren. De beheerder voert deze in via COMTOO.

Tijdsregistratie

Verzuim registratie

Verzuim registratie

Module voor ziekmeldingen en herstelmeldingen van medewerkers, met optie voor het aangeven van de verwachte duur. Beheerder ontvangt e-mail na beide meldingen.

Dag en werkenstaten

Dag- en weekstaten invullen en verwerken

Aan het eind van de werkdag kan door de gebruikers de dagstaat worden ingevuld (weekstaat is ook mogelijk).

Uren registratie

Urenregistratie invullen en verwerken

Medewerkers geven hier hun gewerkte uren aan, met een zichtbare geschiedenis. Optioneel: chauffeurs keuren uren goed via een voormanfunctie. Vraag voor meer informatie.

Comtoo communicatie app voor mederwerkers
Comtoo communicatie app voor mederwerkers

Tools voor onderweg

Brandstof module

Brandstof monitoren

Gebruikers voeren brandstof- en toldeclaraties in COMTOO in, zichtbaar voor beheerder. Vereist enkele gegevens en eenvoudig uploaden van bonfoto's.

Ritplanning

Ritplanning ontvangen en volgen

Gebruik de ritplanning als module in COMTOO op diverse manieren. Koppel met een TMS voor chauffeursakkoord & ontvangstbevestiging. Ontdek alle opties via een informatieaanvraag.

Vraag nu gratis een demo aan

Plan gratis demo

Materiaal en middelen beheer

Reparatie melden

Aanvragen van onderhoud/reparatie

Onderhouds- en reparatieverzoeken met fotobijlage kunnen worden ingediend en doorgestuurd naar de verantwoordelijke binnen de organisate.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding/-middelen bestellen

Bedrijfskledingmodule toont actuele items met foto's en maten. Bestel gewenste aantallen en maten; bestellingen per e-mail naar aangewezen persoon. Maximaal 27 items in het assortiment.

Vergaderruimte reserveren

Vergaderkamers en/of ruimtes reserveren

Reserveer vergaderkamers; check beschikbaarheid met datum. Geef start- en eindtijd aan voor reservering; annuleer met één klik bij afgelasting.

Materiaal

Materiaal beheren

Optimaliseer materiaalbeheer met deze module voor online inzicht in gereedschapslocaties, van meetapparatuur tot bladblazers. Bespaar tijd en geld door efficiënter beheer.

Schade melden

Schade melden

Meld eenvoudig schade aan wagenpark en goederen digitaal, inclusief foto's.

Schade goederen

Schade aan goederen melden

Optionele module voor goederenschade. Vul het formulier in met relevante details voor melding aan de verantwoordelijke.

Communicatie app voor interne communicatie
Communicatie app voor interne communicatie

Formulieren

Formulieren

Digitale formulieren maken en verwerken

Werken met papieren formulieren is niet meer van deze tijd. Binnen de formulieren module is het mogelijk om formulieren volledig te digitaliseren. De beheerder kan formulieren aanmaken om hier verschillende soorten vragen aan toe te voegen (ook document uploads en handtekening behoren tot de opties). Gebruikers kunnen dit formulier eenvoudig digitaal invullen waarna de resultaten inzichtelijk zijn in de beheerderzijde en te exporteren zijn naar een PDF.

Optimaliseer interne communicatie

Ideeenbox

Ideeenbox

Gebruikers kunnen tips of ideeën indienen. Beheerders kunnen deze bekijken in COMTOO en de verantwoordelijke ontvangt ze in de reguliere mailbox.

Verbetering melden

Verbetering melden

Medewerkers melden verbeteringen via deze module. Beheerders creëren categorieën voor meldingen en kunnen foto's toevoegen.

Gesprek aanvragen

Gesprek aanvragen

Module voor intern gespreksverzoek met collega's, beheerd door de app-beheerder. Afhandeling van het gesprek vindt buiten COMTOO plaats.

Collega's

Collega’s zoeken en vinden

Digitaal smoelenboek. Van iedere collega een profiel.

Evenementen

Aanmelden voor evenementen

Collega's kunnen zich aan- of afmelden en de beheerder ziet het inschrijvingsaantal en reacties. Voeg aangepaste vragen toe voor bijvoorbeeld eten/drinken bij een bedrijfsbarbecue. Exporteer gegevens naar Excel.

Dienstverlening communicatie app
Dienstverlening medewerkers app Comtoo

Training & Veiligheid

Training

Training / Toolbox volgen en afronden

Stimuleer interne kennisdeling en -borging met de cursusmodule van COMTOO! Test opgedane kennis via zelf in te stellen tests, met ondersteuning van YouTube- of Vimeo-filmpjes.

Formulieren

Documenten accorderen en ondertekenen

De optie "Gelezen & Akkoord" wordt geïntegreerd in een bedrijfsdocumentmodule met de toevoeging van een handtekening. Hiermee worden "Gelezen & Akkoord" en handtekening gecombineerd in één module voor documenten.

Onboarding

Onboarding-proces opzetten

Onboarding-module biedt gestroomlijnde introductie en inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, vermijdt papieren overvloed. Digitale tools, video-tutorials, handboeken, formulieren en e-learning zijn direct beschikbaar, zelfs voor toekomstige medewerkers.

Toegankelijkheid

Meertaligheid

Meertaligheid

Meertalige ondersteuning in COMTOO: Nederlands, Spaans, Duits, Pools, Hongaars, Engels, Fries, etc. Aanpasbaar op organisatieniveau voor vakspecifieke vertalingen. Bedrijven kunnen vertalingen controleren en aanleveren voor vakterminologie.

Voorleesfunctie

Voorleesfunctie

Voorleesfunctie leest tekst in de app hardop voor, waardoor COMTOO toegankelijk is voor mensen met visuele beperkingen, leerproblemen, en laaggeletterden.

Dienstverlening medewerkers app

Dit zeggen anderen over COMTOO


Dankzij COMTOO kunnen alle medewerkers, waarvan een groot deel vaak onderweg is, gemakkelijk communiceren. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en hebben we ten allen tijde werkinstructies en -documenten binnen handbereik.


Sinds we COMTOO gebruiken, ontvangen we belangrijke zaken zoals ritplanningen, verlofaanvragen, schademeldingen en verzoeken voor nieuwe werkkleding allemaal op één plek. Nu hebben we meer overzicht, duidelijkheid en efficiëntie in onze werkprocessen.


De doelstelling was om de huidige communicatielijnen meer te stroomlijnen en de toegankelijkheid te vergroten waardoor ook meer betrokkenheid ontstaat. Sinds de demo bleek al snel dat COMTOO de enige juiste partij hiervoor was.

70%

Van collega’s logt dagelijks in op de app

80%

Logt cumulatief in (dus regelmatig)

35%

Logt direct in na pushbericht

100%

Van de collega’s bestelt werkkleding via de app

Veelgestelde vragen

Jazeker, u kunt binnen enkele dagen gratis over een proeftuin in uw eigen huisstijl beschikken om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Het is mogelijk de app en ook de inhoud van de gemaakte content in iedere gewenste taal te tonen.

Er is een uitgebreide Onboarding tool, afzonderlijk in te zetten als Onboarding of eenvoudig te integreren in de COMTOO app.

De hoofdingang, die COMTOO biedt kan uiteraard worden gekoppeld aan applicaties die er al waren.


Het digitale hart voor
iedere organisatie


Samenwerken zonder
gedoe altijd en overal


Werkgemak, verbinding,
betrokkenheid, en tijdswinst


Snelle communicatie
met alle medewerkers


Flexibel design en
gepersonaliseerde app