Verlofregistratie app

Elke organisatie krijgt te maken met verlof. Het maakt niet uit of het gaat om bijzonder verlof, bovenwettelijk verlof of ziekmelding, inzicht is altijd van groot belang. Door gebruik te maken van de COMTOO applicatie, heb jij een duidelijk overzicht over de verlofregistratie van je medewerkers. De applicatie is overal toegankelijk, waardoor je nooit meer achter de feiten aanloopt.

Verlof aanvragen via een verlof app

Tegenwoordig is iedereen vastgekleefd aan zijn telefoon. Wist je dat iedere werknemer gemiddeld 3 uur per dag doorbrengt op zijn telefoon? Het is daarom ideaal voor de beheerder als de werknemer alles via een applicatie kan regelen.

Zowel de werknemer als de leidinggevende krijgen eenvoudig inzicht in de administratie van de werknemers. De werknemer kan namelijk eenvoudig verlof aanvragen, terwijl de leidinggevende kan zorgen voor een goedgekeurde aanvraag.

Verlofuren

In de COMTOO applicatie kun je ook gemakkelijk het aantal vakantie uren terugvinden. Dit is niet alleen handig voor de werknemer, maar ook voor de administratie van je organisatie. Op het moment dat werknemers een groot aantal  verlofuren heeft, dan kun je hier gemakkelijk op inspelen.

Bijzonder verlof

Elke organisatie krijgt te maken met werknemers die gebruik willen maken van bijzonder verlof. Een aantal voorbeelden zijn: een huwelijk, een examen, een doktersbezoek, een begrafenis, een verhuizing of een huwelijksjubileum.

Op het moment dat werknemers gebruik willen maken van verlofuren, dan wordt dit meestal telefonisch of persoonlijk aangevraagd bij een leidinggevende. Door gebruik te maken van de COMTOO verlof applicatie, kan de medewerker gemakkelijk zijn eigen verlof regelen.

Ziek melden van een medewerker

Medewerkers die verlof willen of zich ziek willen melden, moeten in de meeste gevallen eerst contact opnemen met de administratie. Dit kost niet alleen mankracht, maar is ook erg omslachtig. Met de COMTOO verlof software kan de medewerker gemakkelijk zijn eigen verzuimregistratie bijhouden.

Door gebruik te maken van de verlof applicatie zorg je voor digitale personeelsdossiers. Niet alleen de medewerkers zien hun eigen urenregistratie, maar ook leidinggevenden hebben direct inzicht in de verlofaanvragen. Hierdoor is je planning altijd up to date.

Verlof inzichtelijk voor iedere medewerker

Door gebruik te maken van de COMTOO app zorg je dat elke medewerker een compleet overzicht heeft van zijn verlofsaldo en verzuim. De medewerker hoeft niet meer alle wijzigingen door te geven via kantoor, maar kan dit gemakkelijk doen vanaf zijn eigen telefoon.

Op het moment dat je medewerker vakantiedagen of andere soorten verlof aan wil vragen, dan doet hij dit gemakkelijk via de software. Uiteraard dient de medewerker een korte omschrijving bij te voegen. Hierdoor heb je per medewerker inzicht in de aan- en afwezigheid.

Administratie automatisch bijgewerkt

In de verlof app van COMTOO wordt alles netjes automatisch bijgehouden volgens de wettelijke eisen. De medewerkers zien niet enkel hun aantal verlofdagen, maar kunnen ook gebruikmaken van een aantal andere interessante functionaliteiten. Jouw medewerkers kunnen bijvoorbeeld in de verlof app ook terecht voor contractbeheer, declaraties, werkroosters, overuren registreren, ziekte verzuim bijhouden en nog veel meer.

De verlof app van COMTOO is bovendien ontwikkeld met het oog op doel verwerkte persoonsgegevens en de algemene verordening. Hierdoor kunnen alle medewerkers veilig gebruikmaken van de functionaliteiten van de verlof app.

Het versturen van een notificatie naar je medewerkers

Met de COMTOO applicatie kun je ook gemakkelijk een notificatie sturen naar je medewerkers. Via notificaties kun je jouw medewerkers bijvoorbeeld op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes van het bedrijf. Hierdoor creëer je een verbondenheid tussen jou en je werknemers.

Door verbonden te blijven met je personeel zorg je ervoor dat je personeel zich meer verbonden voelt met het bedrijf, wat de productiviteit ten goede komt.

Meer weten over onze communicatie app?

VRIJBLIJVEND PRIJSVOORSTELGRATIS DEMO

Gebruikmaken van verlof apps als organisatie

Verlofregistratie is een erg belangrijk aspect binnen een organisatie. Het is niet alleen belangrijk voor de medewerker om te weten hoeveel verlofuren hij heeft, maar ook voor de administratie van je bedrijf. Door dit proces te digitaliseren heb je als organisatie een duidelijker inzicht in de verlofdagen van je personeel. Op het moment dat medewerkers verlof aanvragen via de COMTOO app, dan krijgt de planning direct een duidelijk zicht in een aantal zaken. De planning krijgt te zien om wat voor soort verlof het gaat, waardoor ze direct de planning kunnen aanpassen.

Medewerker met teveel vakantie uren

Op het moment dat een medewerker een te groot aantal uren op zijn naam heeft staan, dan is het belangrijk om dit bij te houden in de verlofregistratie. Teveel opgebouwde verlofdagen zijn niet alleen nadelig voor de medewerker, maar ook voor jou als werkgever. Doordat je via de software een duidelijk inzicht hebt in de verlofuren van je personeel, kun je veel gemakkelijker vrije dagen aanbevelen en toekennen.

Maak gebruik van de COMTOO software

Met de software van de COMTOO app kun jij als werkgever de verlofregistratie van je bedrijf perfect optimaliseren. Alle verlofaanvragen komen direct terecht op de juiste afdeling, waardoor elke verlofaanvraag snel en efficiënt in behandeling kan worden genomen.

Inmiddels is bewezen dat organisaties die gebruikmaken van de COMTOO app, meer inzicht hebben in verlof aanvragen en de bijbehorende verlofregistratie.

Het belang van verlofregistratie

Het is wettelijk verplicht om als organisatie de verlofuren van je medewerker bij te houden door middel van verlofregistratie. Je personeel moet namelijk inzicht hebben in zijn eigen verlofuren, waardoor hij vrije dagen op kan nemen.

Op het moment dat je jouw verlofregistratie niet digitaliseert, dan maak je het jezelf onnodig lastig. Op het moment dat je alle verlofaanvragen handmatig moet invoeren, dan raak je al snel het overzicht kwijt.

De beste verlof apps van dit moment

Handig toch zo’n app waar je personeel zelf zijn verlofaanvragen in kan dienen? Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om verlofaanvraag te digitaliseren. Hoe weet je nu welke app voor verlofaanvraag het beste is?

Elke organisatie vindt zijn eigen product natuurlijk het beste. Toch is bij COMTOO gebleken dat wij wel degelijk de beste software leveren. Via onze app kan het personeel inzichtelijk en snel verlof instellen. Hierdoor was een verlofaanvraag nog nooit zo gemakkelijk!

Gratis demo

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de functionaliteiten van de COMTOO app? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis demo aan. Bij COMTOO maken we graag tijd om jou te begeleiden. De demo kan daarom geheel aangepast worden aan je eigen huisstijl. Hierdoor krijg je direct een inzicht van alle functionaliteiten, die jij wenst bij jouw organisatie.