Urenregistratie app

Voor een onderneming is urenregistratie eigenlijk onmisbaar. Tegelijkertijd is voor medewerkers het schrijven van uren vaak geen favoriete klus. Het komt regelmatig voor dat dit dan ook uitgesteld wordt, waardoor aan het eind van de week vaak weer ontgaan is waaraan gewerkt is. Een prettig systeem dat zowel bedrijven als medewerkers veel tijd en moeite kan besparen is een aanrader. Het bijhouden van gewerkte uren was namelijk nog nooit zo gemakkelijk met COMTOO. Onze urenregistratie tool in de COMTOO app is de perfecte totaaloplossing voor het bijhouden van gewerkte uren van medewerkers en het maken van een urenverantwoording.

Overal uren bijhouden

Via onze urenregistratie app kunnen medewerkers overal registreren hoeveel uren ze gewerkt hebben, ook onderweg. Dit zorgt ervoor dat uren nooit meer vergeten worden. Een mederwerker hoeft gewerkte uren niet meer uit zijn hoofd te onthouden en voorkomt dat hij uren vergeet te registreren.

Met de urenregistratie tool als mobiele app registreert iedere medewerker eenvoudig wat er die dag gewerkt is. Op die manier kunnen zowel jij, de werkgever, als de medewerker een compleet overzicht krijgen van de totale hoeveelheid gewerkte uren.

PLAN GRATIS DEMODownload brochure

Waarom gewerkte uren bijhouden in app?

Naast dat het gemakkelijk is om uren in een urenregistratie app bij te houden, biedt het werken met een app nog diverse andere voordelen.

Overal toegang tot je administratie

Uren direct in een app bijhouden geeft meteen een duidelijk overzicht. In de app kan je namelijk rapportages en overzichten opvragen van al de gewerkte uren.

Android en iOS

De uren app is is beschikbaar voor alle mobiele apparaten. Voor het registreren van uren zijn medewerkers dus niet verplicht om een specifiek toestel te gebruiken.

Factureren naar klanten

Urenregistratie bijhouden zorgt dat er in één oogopslag duidelijk is hoeveel uren voor welke opdrachtgevers zijn gemaakt.

Omschrijvingen toevoegen wat je hebt gedaan

Ook handig is dat je direct een omschrijving kan toevoegen van wat je gedaan hebt. Zo heb je later nog een duidelijk overzicht van alle werkzaamheden en kan je makkelijk terugvinden waar je uren aan is besteed. Alle gegevens worden namelijk opgeslagen in de app zodat je altijd kan terugkijken.

Inzicht in tijdregistratie

De urenregistratie app kan ook projectleiders helpen om inzicht te krijgen in gemaakte uren voor een specifiek project. En HR-managers kunnen met een urenregistratie app snel een complete urenregistratie overleggen. Door het preciezer schrijven van uren kunnen bijvoorbeeld verkeerde inschattingen over de inzet van uren voorkomen worden.

Uren doorfactureren

Als onderneming kan het werken met een urenregistratie app je ook geld opleveren. Misschien ontdek je dat er meer uren aan een klant worden besteed met diverse tussendoortjes die eerder niet geregistreerd werden. Door deze factuurbare uren te registreren, kun je ze vervolgens ook aan de klant in rekening brengen.

Snel en gemakkelijke tijdregistratie met COMTOO

Urenregistratie is nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk geweest. Registratie van uren gaat binnen de urenregistratie apps zeer eenvoudig. Een medewerker hoeft alleen maar de gewerkte uren in de App in te geven. Zo gaat er geen tijd verloren aan het bijhouden van uren op losse papiertjes of excels.

Beschikbaar voor alle soorten telefoons en tablet

De urenregistratie tool binnen de COMTOO is beschikbaar voor zowel Android als iOS en kan gebruikt worden op meerdere apparaten zoals iPhone en tablet. Zo zijn alle recente gewerkte uren altijd in één oogopslag bij de hand. Binnen de werktijden hoeft een medewerker geen kostbare tijd meer te verspillen aan omslachtige manieren voor urenadministratie, maar brengt een handige app gemak.

Verbeter de productiviteit van medewerkers met de COMTOO app

Door integratie van verschillende modules kan je met de COMTOO app uren registreren, formulieren invullen, gesprekken plannen, ideeën delen en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om COMTOO te koppelen aan externe systemen zoals de AFAS software.

Met de COMTOO app kan je de productiviteit en betrokkenheid van werknemers flink vergroten. Door gemeenschappelijke digitale software te bieden en essentiële zaken zoals urenregistratie te vergemakkelijken zorgt COMTOO voor een soepeler verloop van de interne bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie.

PLAN GRATIS DEMODownload brochure