De personeelsapp voor alle branches

Wij geloven in een digitale wereld waarin alle mensen met meer gemak en plezier nog productiever kunnen zijn in hun dagelijkse werk. Digitaal comfort maakt personeel productiever en gelukkiger! Een personeelsapp kan hierbij de sleutel tot succes zijn.

comtoo personeelsapp

Waarom kiezen voor een personeel app?

Een app voor personeel biedt talloze voordelen. De betrokkenheid van de medewerkers kan verbeteren doordat het communicatie centraliseert. De app zorgt ervoor dat collega’s altijd toegang hebben tot belangrijke informatie. Van declaraties en e mail tot updates en nieuwsberichten, alles is binnen handbereik.

App afstemmen op je branche

COMTOO biedt een personeels app die afgestemd wordt op jouw branche. Ook kunnen we de app afstemmen op de branding en wensen van jouw organisatie, waardoor hij naadloos aansluit bij de bedrijfscultuur. Ontdek hoe een personeelsapp jouw organisatie kan transformeren en de productiviteit en tevredenheid van medewerkers kan verhogen.

bouwsector personeelsapp

Bouw

In de dynamische wereld van de bouwsector is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het bevorderen van efficiëntie en veiligheid.

Bouw

Transport

Ontdek de toekomst van efficiënte interne communicatie in de transport- en logistieke sector met de personeelsapp van COMTOO.

Transport & Logistiek

Zorg

Zorgbedrijven staan voor de uitdaging om naadloos te schakelen tussen teams, cruciale informatie te delen en de algehele samenwerking te verbeteren.

Zorg

Elektrotechniek

Als jouw partner in productiviteit biedt COMTOO geavanceerde oplossingen voor een soepele samenwerking en efficiënt beheer binnen de organisatie.

Elektrotechniek

Installatiebedrijf

COMTOO is dé personeelsapp om installatiebedrijven te voorzien van een geavanceerde en efficiënte oplossing voor interne communicatie.

Installatiebedrijf

MKB Bedrijven

In een wereld waarin snelheid en samenwerking cruciaal zijn, bieden wij een personeelsapp om de communicatie binnen uw team te optimaliseren.

MKB Bedrijven

gemeente bedrijfsapp

Gemeente & Overheid

In de dynamische wereld van de bouwsector is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het bevorderen van efficiëntie en veiligheid.

Gemeente & Overheid

Ledenorganisaties

In de dynamische wereld van de bouwsector is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het bevorderen van efficiëntie en veiligheid.

Ledenorganisaties

Meer weten over onze communicatie app?

Vrijblijvend prijsvoorstelGratis demo

Communicatie met COMTOO personeelsapp

Met de COMTOO app hebben alle betrokkenen toegang tot relevante informatie, kun je als onderneming de onboarding van nieuwe medewerkers regelen, belangrijk nieuws delen en bijvoorbeeld evenementen en verjaardagen aankondigen. Een personeelsapp is niet alleen geschikt voor top down communicatie, ook kunnen medewerkers onderling met elkaar communiceren.

Bedrijfsinformatie toegankelijk voor de hele team

Met een app kun je eenvoudig belangrijke informatie, zoals veiligheidsprotocollen, projectupdates, documenten en formulieren, delen met het team. Handig en makkelijk op één plek. Dit verbetert niet alleen de communicatie, maar vermindert ook de kans dat er fouten worden gemaakt.
Daarnaast kun je via de app direct communiceren met medewerkers. Met een personeel app verhoog je de efficiëntie, verbeter je de samenwerking en kun je betrokkenheid vergroten.

Efficiënt werken & interne communicatie

Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn in eigenlijk elke sector van groot belang. Een personeel app biedt uitkomst door alle medewerkers te voorzien van de informatie, documenten en tools die ze nodig hebben. Alle functionaliteiten zijn binnen bereik. Een personeel app integreert communicatie en maakt informatie eenvoudig toegankelijk voor het hele team. Bovendien kun je via de app eenvoudig communiceren met collega’s, ongeacht hun locatie. Met een personeelsapp creëer je een gestroomlijnde werkomgeving waarin je team optimaal kan presteren.

Personeel blijft up to date

Via de app kan iedereen van verschillende afdelingen meekijken, waardoor iedereen op de hoogte blijft van de voortgang van projecten. Met een personeelsapp leg je een solide fundering en verbinding voor succes in elke sector. Of medewerkers nu onderweg zijn of op kantoor, de manager en het team hebben altijd toegang tot de laatste updates en de manier waarop planningen en documenten worden gedeeld.

Vergemakkelijk administratieve taken

Daarnaast kun je via de app eenvoudig verlofaanvragen indienen en declaraties beheren en automatiseren, waardoor administratieve taken gestroomlijnd worden. Met real-time notificaties en de mogelijkheid om direct te communiceren met medewerkers blijft iedereen verbonden en op de hoogte. Een eigen app kan processen zoals roostering, aanvragen en declaraties vereenvoudigen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. Met een personeelsapp breng je de communicatie en samenwerking in de organisatie naar een hoger niveau.

personeel app

Een vertrouwelijke omgeving met een personeels app

Door de app de huisstijl en wensen van jouw organisatie mee te geven, creëer je een herkenbare en vertrouwde omgeving die de betrokkenheid vergroot. Met een personeel app breng je jouw organisatie naar een hoger niveau en versterk je de band met medewerkers.

Communicatie binnen de organisatie is van vitaal belang om succesvol te zijn. Een app in eigen huisstijl stroomlijnt de communicatie en verbetert de samenwerking binnen je team. Onze personeel app voorziet jouw medewerkers van alle benodigde informatie, ongeacht wat hun afdeling of locatie is. Van relevante webpagina’s en nieuws tot evenementen en formulieren, alles is overzichtelijk georganiseerd in één app.

PLAN GRATIS DEMODownload brochure