COMTOO Medewerkers app

Interne communicatie is van immens belang in een organisatie. Een optimale interne communicatie zorgt namelijk voor betrokken medewerkers en het optimaal verspreiden van informatie. Door gebruik te maken van de COMTOO medewerkers app bied jij je medewerkers een centrale plek voor planning en communicatie.

Het belang van interne communicatie

Communicatie is van essentieel belang binnen een organisatie. Op het moment dat de communicatie juist niet op orde is, dan loopt de ontwikkeling van het bedrijf gevaar. Door een eigen medewerker app te lanceren binnen je organisatie zorg je voor een overzichtelijke communicatie. Op een manier dat dit overal beschikbaar is voor je personeel.

Belang van een medewerkers app

Bij COMTOO zijn we van mening dat een eigen app een groot verschil kan maken binnen je organisatie. We hebben daarom al veel organisaties mogen helpen en begeleiden naar een gedigitaliseerde werkomgeving. Eenmaal kennisgemaakt met de applicatie willen organisaties niet meer terug naar de manier hoe ze voorheen hebben gewerkt.

medewerkersapp

Betrokken medewerkers

Betrokken medewerkers zijn van immens belang voor een organisatie. Toch kan het soms lastig zijn om je werknemers te motiveren en gemotiveerd te houden. Door gebruik te maken van de COMTOO medewerkers app wordt dit een stuk gemakkelijker.

Via de app kun je gemakkelijk je personeel updates en nieuwsberichten versturen. De medewerkers worden hierdoor betrokken in het bedrijf, wat de motivatie ten goede komt.

medewerkersapp

Altijd verbonden met je personeel

Niet elke medewerker werkt op kantoor. Op het moment dat medewerkers veel onderweg zijn, is de communicatie een stuk lastiger. Natuurlijk kun je gebruikmaken van Whatsapp, maar dit is helaas een stuk minder overzichtelijk. Vooral voor een leidinggevende is het niet erg prettig om verschillende apps te hebben voor de informatieverwerking van een medewerker.

De COMTOO medewerker app zorgt ervoor dat je alles kan beheren vanuit één app. Hierdoor ben je altijd verbonden met je medewerkers, ook als ze onderweg zijn.

medewerkers app

De planning altijd binnen bereik

Bij vrijwel elk bedrijf dient een medewerker zijn verlof in te dienen bij de afdeling planning. De afdeling en de medewerker hebben hierdoor onnodig verlies van tijd. Door de planning te verwerken in een medewerker app, kan het personeel gemakkelijk de planning inzien en verlof of ziekteverzuim doorgeven.

Alle informatie binnen handbereik

Het integreren van een medewerker app zorgt voor een centrale plek van informatie. Deze informatie is niet alleen ideaal voor de leidinggevende, maar ook voor de medewerker zelf. De medewerker kan namelijk gemakkelijk updates bekijken, loonstroken bekijken, prestaties bekijken, berichten lezen, hun eigen documenten bekijken en nog veel meer.

Meer weten over onze communicatie app?

Vrijblijvend prijsvoorstelGratis demo

Onboarding van nieuwe medewerkers

Onboarding van nieuwe collega’s kan soms flink wat werk met zich meebrengen. Je krijgt te maken met extra documenten, loonstroken, verjaardagen en nog veel meer. De COMTOO app is ingericht om alles overzichtelijk te houden. Geen tientallen mapjes of tools meer op een laptop, maar alles binnen handbereik op je eigen telefoon. Makkelijker kan onboarding niet worden, toch?

medewerkers app

Top down communicatie met COMTOO

Met de medewerker app van COMTOO zorg je ervoor dat alle informatie van de bovenkant van je organisatie, stroomt naar de onderkant van je organisatie. De leidinggevende en managers kunnen met de app gemakkelijk informatie en instructies communiceren met de andere medewerkers.

De medewerkers app van COMTOO kun je daarom vergelijken met een waterval. Het begint allemaal bij de top van je organisatie en komt uiteindelijk allemaal centraal onder de ogen van alle medewerkers.

COMTOO demo app

Ben je enthousiast geworden over de COMTOO app? Dan introduceren we je graag met een demo app, geheel in je eigen huisstijl. Hierdoor kun je gemakkelijk bekijken hoe goed een digitale werkplek werkt bij jouw collega’s.

Mis je iets tijdens het gebruik van de demo? Dan kun je gemakkelijk jouw feedback delen, waarna we samen bekijken hoe we deze functie alsnog kunnen toevoegen aan de app.