COMTOO, het digitale hart voor jouw organisatie

Wij helpen medewerkers hun dagelijkse werk met meer gemak en plezier nog productiever uit te voeren door het bouwen, leveren en implementeren van COMTOO.

Slim en snel in contact met iedereen binnen jouw bedrijf

COMTOO is de hoofdingang van de digitale werkomgeving en biedt een plek om binnen de organisatie alles te zoeken en te vinden. Heel veel van het dagelijkse werk wordt hierdoor slim en snel uitgevoerd. Of het nou gaat om het vinden van een collega, het nalezen van algemene informatie of het snel inzien van werkinstructies of -planningen, in een handomdraai heb je het overal en altijd gevonden met COMTOO. Tegelijk draagt iedere medewerker de tools bij zich, die nodig zijn om zijn of haar persoonlijke of functiegerichte taken uit te voeren. En, uiteraard mis je met COMTOO geen enkel belangrijk bericht meer: door middel van een pushmelding word je op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen, mededelingen of statuswijzigingen.

Voordelen van de intranet app

Iedere medewerker draagt de tools bij zich die nodig zijn om zijn of haar persoonlijke of functiegerichte taken uit te voeren. Of ze nu op kantoor zijn of onderweg, via hun smartphone of tablet kunnen ze eenvoudig documenten delen en collega’s bereiken. En uiteraard mis je met COMTOO geen enkel belangrijk bericht meer: door middel van een pushmelding word je op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen binnen de organisatie, mededelingen of statuswijzigingen.

Waarom werken met een intranet app voor bedrijven?

Er zitten verschillende voordelen aan het werken met apps voor interne communicatie. Zowel voor organisaties als de gebruikers, namelijk de medewerkers. Graag gaan we iets uitgebreider in op de pluspunten van een intranet app als oplossing voor onder meer bedrijfscommunicatie.

interne communicatie verbeteren met intranet app

Interne communicatie verbeteren met intranet app

De intranet app van COMTOO is ontworpen om de interne communicatie binnen een organisatie te stroomlijnen en te verbeteren. Door alle relevante informatie, documenten en tools op één centrale plek te verzamelen, kunnen medewerkers efficiënter samenwerken en communiceren met collega’s. Onze intranet app fungeert als een verzamelpunt voor bedrijfskennis. Zo is waardevolle informatie en expertise gemakkelijk toegankelijk en vindbaar voor alle medewerkers.

Een intranet app voor grotere betrokkenheid

Een ander voordeel van een intranet app is dat het de betrokkenheid van medewerkers kan vergroten. Door relevante informatie en updates te delen via de app, voelen medewerkers zich meer verbonden met de organisatie en zijn ze beter op de hoogte van wat er speelt. Dit kan leiden tot een hogere medewerkerstevredenheid en productiviteit. Ook onderling kan de band tussen medewerkers verstevigd worden. De app stelt iedereen in staat om snel te zien wie er bijvoorbeeld op vakantie is en geeft teams informatie over verjaardagen.

intranet app

Behoud kennis met de app

Bovendien kan een intranet app zoals COMTOO helpen bij het centraliseren en structureren van kennis binnen de organisatie. Door informatie en documenten op één plek te verzamelen en toegankelijk te maken voor alle medewerkers, wordt voorkomen dat waardevolle kennis verloren gaat wanneer bijvoorbeeld medewerkers het bedrijf verlaten.

Flexibele en gepersonaliseerde intranet app

COMTOO wordt vanuit de bekende stores als app beschikbaar gesteld op Android of iOS apparaten. De huisstijl en het design van COMTOO wordt volledig volgens de wensen van jouw bedrijf opgemaakt en ingericht.
Tegelijk bepaal je in de Setup van COMTOO zelf tot op welk niveau de app moet worden gepersonaliseerd. Dit zorgt ervoor dat afdelingen, teams of zelfs individuele medewerkers alle tools bij zich hebben, waar ze werkelijk mee werken. Kies zelf wat bedoeld is voor welke gebruikers.
Geheel eigen en flexibel design, huisstijl en inrichting vallen volledig binnen de standaard SETUP afspraken (zonder meerprijs of verrassingen achteraf). Dat alles ook nog eens tegen betaalbare prijzen en tarieven!

Koppel COMTOO eenvoudig met externe systemen

Uiteraard is het mogelijk om COMTOO te koppelen met externe systemen. COMTOO heeft een eigen API waarmee de benodigde gegevens (medewerkers, ritten, schades, etc) op een veilige manier kunnen worden gekoppeld.

Huidige koppelingen met de intranet app

Er zijn koppelingen gerealiseerd met onder andere Talis, Numbers, Transpas, BCS, I-TEQ software, AFAS, Bumper en Loket. Daarnaast werken we samen met Adapt. Benieuwd naar alle mogelijkheden, vraag het ons!

Dienstverlening medewerkers app

App is meertalig en persoonlijk af te stellen

COMTOO is meertalig en persoonlijk af te stellen en daarmee zeer interessant voor organisaties die buitenlandse collega’s in dienst hebben. Heeft jouw onderneming ook een afdeling in de Verenigde Staten, Frankrijk of Luxemburg? Het is natuurlijk wel handig als Duitstalige medewerkers of werknemers uit de Verenigde Staten de app in hun eigen taal kunnen raadplegen.

Dankzij de meertalige functionaliteit van COMTOO kunnen wij alle medewerkers van bedrijven met een internationaal of divers personeelsbestand beschikking geven tot de informatie die ze nodig hebben, ongeacht hun moedertaal. Onze intranet app bevordert inclusiviteit binnen de organisatie.

Unieke inlogcode voor iedereen die de app gebruikt

Doordat iedere gebruiker een eigen unieke inlogcode van ons krijgt is het mogelijk om iedere medewerker gepersonaliseerde content te geven. Een eigen rittenplanning? of een online training? Geen probleem! Dit is ook de oplossing voor medewerkers om de app in hun eigen taal te gebruiken. Nederlands, Duits en Engels zijn enkele talen die gebruikers kunnen instellen.

Intranet app met bedrijfsnieuws en updates

Onze intranet app centraliseert alle communicatie op één platform, waardoor medewerkers gemakkelijk informatie kunnen vinden en delen met collega’s, ongeacht hun locatie of apparaat. COMTOO intranet is de perfecte plek om het laatste nieuws, aankondigingen en successen van de organisatie te delen. Niet alleen personeelswijzigingen, nieuwe projecten of bereikte mijlpalen maar ook andere relevante updates. Zo blijven medewerkers direct op de hoogte en kan hun betrokkenheid zeker toenemen!

Het persoonlijk afstellen van de COMTOO intranet app draagt ook bij aan een gevoel van eigenaarschap en betrokkenheid onder je medewerkers. Met onze intranet app hebben jouw medewerkers directe toegang tot de COMTOO tools en informatie die ze nodig hebben om hun werk efficiënt uit te voeren. Dit leidt tot tijdbesparing en betere prestaties!

Meer weten over onze communicatie app?

Vrijblijvend prijsvoorstelGratis demo

Welke informatie kun je met gebruikers delen?

De Intranet App van COMTOO kan zoals eerder genoemd gebruikt worden voor een breed aantal doeleinden. Graag lichten we specifiek nog een aantal zaken uit.

Intranet app met personeelsinformatie

Een intranet kan een directory bevatten met contactgegevens van medewerkers, organisatie grafieken en informatie van afdelingen. Zo maakt COMTOO de communicatie en samenwerking tussen jouw collega’s beter en persoonlijker. Is er een collega jarig? Via de app blijft iedereen op de hoogte van specifieke gebeurtenissen.

Bestanden delen op de app

Medewerkers kunnen de intranet app gebruiken om belangrijke documenten, presentaties, rapporten en andere bestanden te delen en te beheren. Dit verbetert de samenwerking en voorkomt dat er meerdere versies van hetzelfde bestand zijn. Zo worden gegevens verzameld op één centraal punt.

Intranet biedt tools en applicaties

Een intranet kan links en toegang bieden tot veelgebruikte software, apps en tools die medewerkers nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Dit gaat bijvoorbeeld om timesheets, CRM-systemen en marketingplatforms.

Externe bronnen via de app ontdekken

COMTOO intranet kan ook links bevatten naar externe bronnen die relevant zijn voor de sector of de functies van medewerkers. Hierbij kun je denken aan links naar nieuwsartikelen en onderzoeksrapporten.

App voor training en ontwikkeling

Het intranet van COMTOO is een uitstekende plek om trainingsmaterialen, e-learning modules en informatie over ontwikkeling te delen met gebruikers. Dit stimuleert jouw medewerkers om hun vaardigheden te blijven verbeteren en te groeien binnen de organisatie.

Waarom is een intranet belangrijk voor een organisatie?

We kunnen ons voorstellen dat het voor ondernemingen niet altijd duidelijk is waarom een intranet nodig is binnen de organisatie. Maar, een intranet wordt steeds belangrijker. Het biedt een centrale locatie voor interne communicatie, samenwerking en kennisdeling aan gebruikers. En Apps zijn een makkelijke manier voor jouw medewerkers om met een intranet te werken. Met een intranet kunnen jouw medewerkers gemakkelijk toegang krijgen tot belangrijke informatie, documenten en tools, ongeacht hun locatie of apparaat.

intranet app documenten

Effectief intranet is cruciaal

In een digitale werkomgeving is een praktische intranet app van enorm belang voor het succes van jouw organisatie. COMTOO stelt bedrijven in staat om snel te communiceren, samen te werken en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Veiliger met intranet

Een ander groot voordeel is dat ons intranet helpt bij het centraliseren en beveiligen van jouw gevoelige bedrijfsinformatie. Hierdoor wordt het risico op datalekken of verlies van waardevolle kennis sterk verminderd.

Efficiëntie van een intranet app

Bovendien kan een goed ontworpen intranet de efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen aanzienlijk verhogen. Door formulieren, aanvragen en goedkeuringen te digitaliseren en te centraliseren, kunnen organisaties de afhankelijkheid van papieren documenten en handmatige processen verminderen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, het zorgt ook voor minder fouten en miscommunicatie. Ervaar het zelf met COMTOO!