Hoe SLIM-Subsidie inzetten voor uw communicatie App?

Vanuit de overheid is een SLIM subsidie aan te vragen door jou als MKB ondernemer. Deze subsidie heeft het doel leren & ontwikkelen vanzelfsprekend maken voor de medewerkers. Natuurlijk is dit van groot belang, echter de vraag is HOE ga je deze subsidie SLIM inzetten? Als ondernemer wil je aandacht voor je medewerkers en hun ontwikkeling. Deze ontwikkeling gaat over verschillende onderdelen. Het kan over digitaliseren door middel van on-line trainingen èn hiermee de vernieuwing in de organisatie door bijvoorbeeld het compleet digitaliseren van de totale interne communicatie via een communicatie App.

Met Comtoo verspreid je eenvoudig videos over de verschillende type functies binnen jouw bedrijf

Doel voor inzetten SLIM subsidie: Leren & ontwikkelen

Door het 24/7 aanbieden van een on-line portaal waarop diverse leerzame video’s en/of andere type documenten te vinden zijn kun je meer aandacht geven aan je medewerkers. Publiceer via een interne communicatie App door jouzelf opgenomen trainingsfilmpjes en stel deze gericht beschikbaar aan de bepaalde functiegroepen in jouw bedrijf. Ook kan dit eventueel per vestiging of zelfs per medewerker worden gedaan wat de aandacht nog gerichter maakt en concreet subsidie voor wordt aangewend.

Deze type van interne communicatie is van grootte toegevoegde waarde binnen je bedrijf . Het is laagdrempelig voor de medewerker om hierin gemotiveerd te raken & bij te blijven! Enkel die medewerkers behorend tot de functiegroep kunnen gericht worden uitgenodigd, maar ook de ontwikkeling van deze medewerker kan hiermee eenvoudig worden gestimuleerd. Ook dit is een belangrijke voorwaarde voor het inzetten van de SLIM subsidie binnen jouw bedrijf.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Plan een gratis demo en wij helpen je graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe ‘ toets’ je dan de ontwikkeling van jouw medewerkers?

Voor de SLIM subsidie is het van belang dat er aandacht is voor het ontwikkelen & leren. Als ondernemer wil je hier natuurlijk helemaal voor gaan! Echter is een doel dit ook te ‘ toetsen’. Kortom leren & ontwikkelen mijn medewerkers nu ook naar aanleiding van de opgenomen video of aangemaakte documenten. Om dit goed te kunnen doen is het nog beter als je zelf vragen kunt benoemen welke beantwoord moeten worden en het resultaat te meten. Dit niet alleen vanuit de trainingsresultaten, maar ook het vinden van een zo’n compleet mogelijke aansluiten bij het ontwikkel-niveau/Leercurve van de medewerkers. Makkelijk, laagdrempelig door middel van digitale communicatie, dus een medewerkers app zou hier heel goed geschikt voor kunnen zijn. (denk aan de cursusmodule binnen onze interne communicatie app COMTOO)

Loopbaan & ontwikkel adviezen SLIM doen

Niet alleen is het leren & ontwikkelen dan aan de orde, maar ook eventueel informatie filmpjes over ander type functies kunnen op een dergelijk platform worden gecommuniceerd. Zo kun je veel informatie verstrekken over de verschillende type functies binnen jouw bedrijf via bijvoorbeeld een medewerkers App. Veel informatie is te vinden, maar ook kan men zich eenvoudig aanmelden voor een intern trainingstraject om na te gaan of deze nieuwe functie of uitbreiding van het takenpakket aansluit bij de ambities van deze medewerker. Stel zelf door het digitaliseren van communicatie vragen sets op welke je laat beantwoorden door je medewerker om zo de aandacht te geven voor zijn/haar ontwikkeling binnen het bedrijf.

Hulp nodig? Wij staan klaar!

SLIM subsidie kan worden aangevraagd via de overheid. Meer informatie hierover is dan ook te vinden op de site van de overheid alsmede het kunnen downloaden van de menukaart voor de subsidiabele activiteiten van de SLIM subsidie. Inmiddels hebben wij al meerdere partijen gesproken welke onze interne Communicatie App COMTOO met deze SLIM subsidie gaan inzetten. Met name gericht op onze Cursus module welke volledig in eigen beheer kan worden gevoed met trainingsfilmpjes en er een ‘ examen’ achtige score kan worden opgesteld zodat je medewerkers makkelijk & eenvoudig kunnen leren en ontwikkelen!