1. Centrale Informatiehub

Gebruik de app als een centrale plek voor alle veiligheidsdocumentatie, procedures en instructies. Hierdoor hebben medewerkers snel toegang tot belangrijke informatie voor en na de toolboxmeetings.

2. Interactieve Trainingen

Maak gebruik van de toolbox online tool in de interne communicatie app om interactieve veiligheidstrainingen te organiseren. Voeg quizzen, foto’s, video’s en toetsen toe om de betrokkenheid te vergroten en ervoor te zorgen dat de informatie beklijft.

3. Realtime Updates

Zorg ervoor dat veiligheidsupdates en wijzigingen in procedures in realtime worden gedeeld via de communicatie app. Hierdoor blijven medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze direct actie ondernemen.

4. Discussieplatform

Faciliteer discussies en vragen in een speciaal daarvoor bestemd gedeelte van de personeels app. Dit stimuleert de verbinding en betrokkenheid en biedt medewerkers de mogelijkheid om hun suggesties te delen.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Plan een gratis demo en wij helpen je graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

5. Herinneringen en Planning

Gebruik de app om automatische herinneringen voor toolboxmeetings in te stellen. Deel de agenda van de vergadering van tevoren, zodat medewerkers zich kunnen voorbereiden en er meer interactie ontstaat tijdens de toolboxmeeting.

6. Incidentrapportage

Integreer een functie voor incidentrapportage in de communicatie tool, waardoor medewerkers eenvoudig en direct incidenten kunnen melden. Dit draagt bij aan een proactieve veiligheidscultuur.

7. Toegankelijkheid en Feedback toolboxmeetings

Zorg ervoor dat de app gemakkelijk toegankelijk is voor alle medewerkers, ongeacht hun locatie. Verzamel regelmatig feedback over de toolboxneetings via enquêtes in de app, en gebruik deze input om de toolboxmeetings continu te verbeteren.

Verbeter toolboxmeetings met een medewerkersapp

Door een interne communicatie app met een geïntegreerde toolbox online tool strategisch in te zetten, versterk je niet alleen de veiligheidscultuur binnen je organisatie, maar vergroot je ook de betrokkenheid van je team. Maak veiligheid niet alleen een prioriteit, maar ook een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur.

Meer weten over onze medewerkersapp en de geintegreerde toolbox online tool? Neem contact met ons op of vraag direct een gratis demo aan.