Verhalen van onze klanten

De weg naar succes: Interne communicatie getransformeerd bij Van Spreuwel Transport B.V.

De weg naar succes: van Spreuwel Transport B.V. versterkt de interne communicatie met dé nummer één communicatie app COMTOO. Ontdek hoe van Spreuwel Transport B.V. Transport, een vooraanstaand transportbedrijf gevestigd in Eindhoven, haar interne communicatie heeft getransformeerd met behulp van…

Lees klantverhaal

Vervaeke

Een community gevoel bij Vervaeke

Vandaag aandacht voor de plezierige samenwerking met VERVAEKE waar we aan de slag gingen met het verbeteren van de interne communicatie. Hoe zet je als organisatie een vlotte communicatie op met je werknemers waarvan het overgrote deel niet op locatie werkt?

Lees klantverhaal

Edelman BV: Een verhaal van samenwerking en betrokkenheid

Een enthousiaste reactie van één van onze zeer gewaardeerde klanten, Edelman BV. "COMTOO brengt ons samen: een verhaal van samenwerking en betrokkenheid".

Lees klantverhaal

Medewerkers bij Zijderlaan zijn nu sneller dan ooit op de hoogte dankzij COMTOO

Zijderlaan is een professionele speler in de transport en logistieke dienstverlening die in 2018 een eigen ontwikkelde web applicatie introduceerde om hun medewerkers op de hoogte te houden. Deze stap toont aan dat zij proactief zijn in het vinden van nieuwe manieren om de interne communicatie te…

Lees klantverhaal

Stadsbedrijven Gemeente Utrecht

Betere interne communicatie bij Utrecht Stadsbedrijven

Stadsbedrijven (onderdeel van de gemeente Utrecht) zorgt voor een opgeruimde, veilige en nette stad. Ze halen het vuilnis op, zorgen voor de bomen en het groen, voor de verlichting en voor goede wegen en riolering. Maar ook beheren ze de gemeentelijke zwembaden, sportlocaties, speeltuinen,…

Lees klantverhaal

COMTOO kwam als geroepen voor Brouwer Transport en Logistiek B.V.

Volgens Eva Duijnmaijer-Kraak, Bedrijfsanalist bij Brouwer Transport en Logistiek, ligt de kracht van COMTOO in het snel verspreiden van belangrijke informatie en het creëren van onderlinge betrokkenheid tussen collega’s die overdag ‘onderweg’ zijn. Interactie via de tijdlijn, op de hoogte zijn…

Lees klantverhaal

Bij van de Werff weten ze wat er speelt binnen de organisatie

Van der Werff Logistics is een dynamisch bedrijf dat altijd in mogelijkheden denkt. Ze werken graag aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Een mooie eigenschap die onze prettige samenwerking kenmerkt!

Lees klantverhaal

Eigentijds Installatiebedrijf SDR Elektrotechniek BVuit Amsterdam maakt gebruik van COMTOO

De app wordt gebruikt door alle medewerkers binnen SDR. Iedereen kan met iedereen binnen het bedrijf communiceren, hier zitten geen barricades op. Op deze manier weet de hele SDR-familie elkaar te bereiken.

Lees klantverhaal

Betere efficiëntie en de ritplanning direct in de App bij Kees Koopman Transport

Collega’s van Kees Koopman Transport hebben massaal de COMTOO-app gedownload. Met COMTOO hebben ze eindelijk een platform gevonden om de onderlinge interactie tussen collega's te vergroten en een familiegevoel binnen de organisatie in stand te houden

Lees klantverhaal

Wij zijn trots op onze langdurige samenwerking met Dasko Groep B.V.

Dankzij COMTOO kan Dasko gemakkelijk communiceren met al hun medewerkers, waarvan een groot deel vaak onderweg is. Zij blijven daardoor niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, maar hebben te allen tijde de werkinstructies en -documenten snel en eenvoudig binnen handbereik.

Lees klantverhaal

Communicatie naar een hoger niveau bij Schotpoort Logistics

"Met het nieuwe Schotpoort communicatieplatform van COMTOO houden we interne communicatie op afstand leuk en eenvoudig voor onze medewerkers. En dat is volgens ons precies zoals het zou moeten zijn!"

Lees klantverhaal

Iedereen op de hoogte van alles bij TES Groep

“Dankzij de applicatie zijn al onze collega’s buiten en op de verschillende vestigingen altijd op de hoogte en wisselen we snel en eenvoudig informatie uit.”

Lees klantverhaal

COMTOO is de juiste keuze voor Assa Abloy

“Binnen de communicatie werkgroep waren we al snel enthousiast omdat we op korte termijn een Demo hebben bijgewoond. Hierin werd al snel duidelijk dat deze tool ons kan brengen naar de uiteindelijke doelstelling van de project groep en dat de COMTOO app de juiste keuze was.”

Lees klantverhaal

De digitalisering van HBT Transport

“We kozen voor COMTOO vanwege de ruime ervaring met digitalisering van de communicatie in de transportsector en de vele mogelijkheden. Een van de doelstellingen is ook zeker de korte communicatielijnen richting de chauffeurs.”

Lees klantverhaal

De perfecte communicatie voor Van Opdorp Transportgroep

"Wij hebben voor COMTOO gekozen omdat dit voor ons het perfecte interne communicatiemiddel is. Het is ook eenvoudig mogelijk om systemen te koppelen; na de demo waren we heel enthousiast om de app te gaan gebruiken binnen onze organisatie."

Lees klantverhaal

Iedereen binnen Aloys Roemaat makkelijk en snel te bereiken

“Wij waren naar iets op zoek wat ons de mogelijkheid biedt om iedereen binnen ons bedrijf makkelijk en snel te bereiken. COMTOO is de perfecte tool om de communicatie naar een hoger level te brengen.”

Lees klantverhaal

De beste keuze voor Van Dingenen Transport

“Wij hebben voor COMTOO gekozen omdat de app goed is in te richten naar de wensen van de gebruiker. Er zijn heel veel mogelijkheden bespreekbaar zodat je de APP volledig naar je eigen idee kan laten samenstellen.”

Lees klantverhaal