Niet voor niets is  Zijderlaan uitgeroepen tot meest innovatieve mkb’er in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023! Daarnaast is de overstap naar een moderne Zijderlaan bedrijfsapp van COMTOO in 2023 een bewijs van hun voortdurende streven naar innovatie en professionaliteit.

Jolien van Niekerk, Marketing & Communicatie bij Zijderlaan, zegt dat de Zijderlaan bedrijfsapp van COMTOO een positief vervolg en aanvulling is voor de interne communicatie. Ze benadrukt dat de interactieve mogelijkheden top zijn en dat de medewerkers nu sneller dan ooit op de hoogte zijn van nieuws, bedrijfsinformatie, documenten, veiligheidsinstructies, handboeken etc. dankzij de pushmeldingen in de app in plaats van e-mailnotificaties.

“Eén van de dingen die we erg waarderen aan de COMTOO app zijn de zoekfuncties. Het is gemakkelijk geworden om specifieke informatie te vinden die we nodig hebben, zonder eindeloos te hoeven bladeren”

De kalenderfunctie is eveneens een succes. “We kunnen nu gemakkelijk evenementen en belangrijke data inplannen. Iedereen reageert goed op deze vernieuwing” alsdus Jolien.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de app omarmt, heeft Zijderlaan een testteam opgezet met medewerkers van verschillende afdelingen. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat er een breed draagvlak is gecreëerd en dat iedereen zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen  en het gebruik van de app. Jolien geeft aan dat het mooi is om te zien hoe enthousiast de medewerkers zijn over de nieuwe Zijderlaan app. “De laagdrempeligheid en het gebruikersgemak hebben een positieve impact gehad op de in gebruik name en onze interne communicatie,” aldus Jolien.

zijderlaan communicatie app

Kortom, bij Zijderlaan zijn ze van mening dat de communicatie, het werkgemak en de efficiency zijn geoptimaliseerd met de introductie  van de app.

Het team van COMTOO is trots op de plezierige samenwerking met Zijderlaan welke is gebaseerd op gedeelde waarden van innovatie, professionaliteit, het voorop stellen van de klant en kwaliteit.