In een wereld waarin het cruciaal is om een constant contact te behouden met medewerkers, vooral gezien het feit dat een groot deel van hen onderweg is, was van Spreuwel Transport B.V. Transport op zoek naar een oplossing om de betrokkenheid te vergroten en de informatiestroom te optimaliseren.

Voor Van Spreuwel Transport was het uitdagend om effectief te communiceren met hun medewerkers, vooral omdat een groot deel van hen onderweg is. Traditionele communicatiemethoden zoals e-mails en berichten werden vaak over het hoofd gezien vanwege de overweldigende hoeveelheid informatie die moest worden doorgespit.

Van Spreuwel Transport koos voor COMTOO vanwege de mogelijkheid om alle informatie op één centrale plek te verzamelen en beschikbaar te stellen aan medewerkers. Dit stelde medewerkers in staat om snel geïnformeerd te worden wanneer nodig, terwijl ze tegelijkertijd de vrijheid hadden om niet-dringende informatie op hun eigen tijd te bekijken. Daarbij is het in COMTOO ook heel makkelijk om informatie per doelgroep te verspreiden. Zo voorkom je dat info bij medewerkers terecht komt die er niets mee van doen hebben, wat uiteindelijk leidt tot het niet meer lezen van berichten onder het mom: is toch niet voor mij.

Dankzij COMTOO is de betrokkenheid van medewerkers bij Van Spreuwel Transport aanzienlijk toegenomen. Medewerkers plaatsen zelf updates en berichten, en er zijn chatgroepen opgezet per functie, waardoor medewerkers elkaar kunnen informeren en betrekken.

De interne lancering van COMTOO bij Van Spreuwel Transport werd uitgevoerd via e-mail, WhatsApp en communicatie in de kantine. Door te beginnen met het communiceren van zaken die direct voordeel opleverden voor de gebruikers, verspreidde het gebruik van COMTOO zich vanzelf door de organisatie.

COMTOO heeft Van Spreuwel Transport geholpen om haar organisatiedoelen te behalen door medewerkers te voorzien van een centrale hub voor informatie en kennisdeling. Dit heeft niet alleen de efficiëntie van de communicatie verbeterd, maar ook de mogelijkheid geboden om informatie snel bij te werken en te verspreiden, zonder afhankelijk te zijn van traditionele papieren methoden.

Door te kiezen voor COMTOO heeft Van Spreuwel Transport niet alleen haar interne communicatie versterkt, maar ook de betrokkenheid van haar medewerkers vergroot en haar operationele efficiëntie verbeterd. Als vervoerder die streeft naar perfectie in elk aspect van haar dienstverlening, blijft Van Spreuwel Transport een lichtend voorbeeld van innovatie en klantgerichtheid in de transportsector.

Het COMTOO team is trots op de plezierige samenwerking met de mooie transportbedrijf.