TES Groep onderscheidt zich als een full service installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van klantspecifieke oplossingen binnen de elektrotechnische installatietechniek. Met een toewijding aan volledige dienstverlening, biedt TES Groep oplossingen die het volledige spectrum bestrijken, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en zelfs tot aan het einde van de levensduur van het project.

“Dankzij de applicatie zijn al onze collega’s buiten en op de verschillende vestigingen altijd op de hoogte en wisselen we snel en eenvoudig informatie uit.”

Een essentieel element van het succes van TES Groep is de implementatie van geavanceerde technologie, zoals de applicatie die het bedrijf gebruikt. Deze innovatieve tool stelt alle teamleden, zowel op locatie als op verschillende vestigingen, in staat om naadloos met elkaar te communiceren. Het stelt hen in staat om in real-time op de hoogte te blijven van projectontwikkelingen en informatie snel en efficiënt uit te wisselen. Deze digitale connectiviteit verbetert niet alleen de interne samenwerking, maar verhoogt ook de algehele operationele efficiëntie van TES Groep.