Iedereen binnen Aloys Roemaat makkelijk en snel te bereiken

“Wij waren naar iets op zoek wat ons de mogelijkheid biedt om iedereen binnen ons bedrijf makkelijk en snel te bereiken. COMTOO is de perfecte tool om de communicatie naar een hoger level te brengen.”

Klantverhaal Aloys Roemaat

Aloys Roemaat Transport is een modern, innovatief en vooruitstrevende organisatie met vestigingen in Nederland en Duitsland. Zij werken inmiddels alweer een jaar met onze communicatie app COMTOO. Waarom heeft Aloys Roemaat destijds voor COMTOO gekozen en hoe Aloys Roemaat Transport de samenwerking met ons ervaart leest u hieronder:
“Via de COMTOO app kunnen nieuwsberichten of evenementen met elkaar gedeeld worden. Vervolgens heb je ook de mogelijkheid om de gemaakte foto’s in verschillende albums te plaatsen, zodat iedereen de mooiste momenten terug kan zien.

Niet alleen het plaatsen van berichten is mogelijk, maar ook de interactie door bijvoorbeeld de functie om opmerkingen te plaatsen. Iedere medewerker kan zijn betrokkenheid tonen.

Verder beschikt COMTOO over véél handige modules die de organisatie binnen het bedrijf makkelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rubriek om werkkleding te bestellen, eigen ideeën te delen of het beheren van je verlofdagen. Geen onnodig papierwerk meer!

Via de backmin kan alles op een overzichtelijke manier beheerd worden.

Ook kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat er daadwerkelijk iets met je feedback wordt gedaan – al met al heel fijn contact en top service! Wij zijn blij deze stap genomen te hebben.”

Aldus Thomas Kruip, algemeen directeur bij Aloys Roemaat Transport.