Sonja Landkroon, hoofd HRM bij SDR Elektrotechniek BV ziet nu al een groeiende betrokkenheid bij de medewerkers.

Welke uitdaging hadden jullie voor het gebruik van COMTOO?
“SDR Elektrotechniek BV is een elektronisch Installatie bedrijf en een groot deel van onze collega’s werkt in de uitvoering, op verschillende projecten. Aangezien je dus niet met z’n allen bij elkaar op kantoor zit en en makkelijk bij elkaar kunt langslopen, maakt dat de communicatie soms wat lastig. Wij zochten een manier waarop wij makkelijke met elkaar kunnen communiceren en informatie en documenten kunnen delen.”

Waarom hebben jullie voor COMTOO gekozen?
“Wij hebben meerdere leveranciers gesproken. COMTOO was voor ons de enige die nagenoeg alles bood wat wij zochten en bereid was mee te denken en samen te werken. Dit was voor ons de enige juiste keuze omdat wij als SDR er ook altijd alles aan doen om mee te denken en samen te werken met onze klanten.”

“We zijn nog niet zo lang bezig met de app, maar we zien nu al een groeiende betrokkenheid. We zien dat berichten goed gelezen worden en het is leuk om te zien dat collega’s elkaar aansporen om een nieuwtje in de app te zetten. Sonja Landkroon, Hoofd HRM SDR Elektrotechniek BV “.

Wie maakt er binnen SDR gebruik van COMTOO ?
“De app wordt gebruikt door alle medewerkers binnen SDR. Iedereen kan met iedereen binnen het bedrijf communiceren, hier zitten geen barricades op. Op deze manier weet de hele SDR-familie elkaar te bereiken.”

Zien jullie een verbetering in de betrokkenheid van jullie medewerkers ?
“Wij vinden het leuk om te zien dat de tijdlijn goed gebruikt wordt. Collega’s delen foto’s van mooie projecten of installaties met elkaar en krijgen daar ook weer reacties op. Zo kunnen collega’s van elkaar zien op welke bijzondere projecten ze aan het werk zijn.”