In het kantoor van Edelman BV stond het team voor een uitdaging die velen zullen herkennen: het verbeteren van interne communicatie en het versterken van de band tussen de verschillende afdelingen. Na zorgvuldige overwegingen en evaluaties kozen ze voor de COMTOO app als hun bondgenoot in deze missie.

Het was voor ons essentieel om de communicatie tussen afdelingen te stroomlijnen

“We wilden dat medewerkers meer betrokken zouden zijn bij elkaars werkzaamheden en projecten.” legde de HR medewerker, Renate Oudijk van Edelman BV uit.

COMTOO werd gekozen als de juiste lange termijn oplossing. In tegenstelling tot hun vorige app, stelt COMTOO elke medewerker in staat om zijn bijdrage te leveren. “In onze vorige app konden alleen HR en Marketing berichten plaatsen, maar nu kan elke medewerker zijn werk gerelateerde zaken delen,” aldus Renate Oudijk. De veelzijdigheid van de app, met handige functies zoals het boeken van vergaderkamers en eenvoudige toegang tot bedrijfsdocumenten, maakte COMTOO de ideale keuze voor Edelman BV.

edelman personeelsapp Een glimlach verscheen op het gezicht van Renate terwijl ze sprak over de tegels in de app. “Het is zo handig! We kunnen niet alleen onze vergaderingen organiseren, maar we kunnen ook zien wanneer onze collega’s jarig zijn. Het is nu zo eenvoudig om iedereen te feliciteren, wat de teamgeest alleen maar versterkt.”

Tijdens het kerstfeest in 2022 onthulde de directeur de app in zijn toespraak, waarbij hij het op een groot scherm presenteerde. Het was een feestelijke gelegenheid die de start markeerde van een nieuwe fase in de interne communicatie van het bedrijf.

Hoewel de directe verbetering van betrokkenheid niet onmiddellijk merkbaar was, was er wel een duidelijke verschuiving. Medewerkers begonnen meer betrokken te raken bij elkaars werkzaamheden, en de grenzen tussen afdelingen vervaagden geleidelijk.

COMTOO bleek niet alleen een app te zijn, maar eerder een brug die Edelman BV verenigde en de samenwerking bevorderde.

Het COMTOO team is trots op de plezierige samenwerking met Edelman.