De perfecte communicatie voor Van Opdorp Transportgroep

"Wij hebben voor COMTOO gekozen omdat dit voor ons het perfecte interne communicatiemiddel is. Het is ook eenvoudig mogelijk om systemen te koppelen; na de demo waren we heel enthousiast om de app te gaan gebruiken binnen onze organisatie."

Klantverhaal Van Opdorp Transportgroep

De uitdaging voor Van Opdorp Transportgroep voor het gebruik van COMTOO
Onze chauffeurs zijn 24/7 onderweg. Het was een uitdaging om ze tegelijkertijd van nieuws te voorzien. Ook communiceerden we via verschillende kanalen. Nieuws was al snel oud nieuws. Daarnaast zorgt de app voor digitalisering, transparantie en verbinding.

Wie maakt er binnen Van Opdorp Transportgroep gebruik van COMTOO?
Al onze medewerkers maken gebruik van COMTOO. Onze Belgische chauffeurs kunnen ook gebruik van maken van de app. Ook prettig is, dat je digitaal medewerkers kunt laten tekenen via hun smartphone voor bedrijfsdocumenten.

Zien jullie een verbetering in de betrokkenheid van jullie medewerkers?
Ja, er wordt dagelijks gepost op onze tijdlijn, via de ideeën box komen toffe initiatieven binnen en alle bedrijfsdocumenten zijn verzameld binnen één app. Bovendien is onze wagenparkbeheerder snel op de hoogte, inclusief foto’s van eventuele schades en gebreken.

Hoe helpt COMTOO jullie om bedrijfsdoelen te behalen?
Van Opdorp Transportgroep | Since 1927 staat voor kwaliteit; met COMTOO als informatievoorziening zijn onze chauffeurs altijd op de hoogte van onze normen.

Verder vergroot het ook de betrokkenheid onder onze medewerkers. Iedereen is op de hoogte. De app is transparant, zorgt voor verbinding, is efficiënt en ziet er top uit helemaal in onze huisstijl. De COMTOO app draagt onze kernwaarden uit: kwaliteit, specialist, trots, passie. Dit stelt ons in staat om 24/7 te winnen in de veranderende wereld van transport.