Klantverhaal Brouwer Transport en Logistiek B.V.

Bij Brouwer Transport en Logistiek B.V. zijn ze overtuigd dat COMTOO een kwalitatieve besparing oplevert. Het contact met en tussen collega’s wordt laagdrempelig ervaren en papieren processen zijn vervangen door digitale processen in de app. (denk aan het aanvragen van werkkleding, verlof of melden van wagenparkonderhoud). Ook loonstroken zijn voor de medewerker direct inzichtelijk door de koppeling met Loket.

Het adoptieniveau van COMTOO is hoog. 70% van de users logt dagelijks in op de app en ca. 80% regelmatig. Berichten met pushmeldingen worden snel gelezen, door 35% direct en na een dag is dat al 70%.

De klassieke nieuwsbrief is vervangen door de nieuwsbrief in COMTOO waarbij alles automatisch één op één via de Narrowcast tool in COMTOO wordt getoond op een nieuwsscherm in de kantine.

Als volgende stap wil het bedrijf ook graag aan de slag met de onboarding tool van COMTOO. De module zorgt straks dat medewerkers een veel interactiever inwerkprogramma kunnen volgen, waar met behulp van video’s in plaats van papieren instructies een stappenplan sneller doorlopen kan worden. Al met al, ziet het bedrijf nog veel potentie in het verder benutten en uitbouwen van de app.

Ook nieuwsgierig wat COMTOO voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met ons via 085-4010960 of stuur een berichtje naar info@comtoo.nl.

70%

Van collega’s logt dagelijks in op de app

90%

Logt cumulatief in (dus regelmatig)

35%

Van collega’s logt direct in na pushbericht

100%

Van de collega’s bestelt werkkleding via de app