ASSA ABLOY Group heeft in de afgelopen jaren op diverse onderdelen van de organisatie veel wijzigingen meegemaakt. Binnen de organisatie worden er periodiek projecten opgestart die een bijdrage leveren aan het continue verbeteren van processen, waaronder het communicatie proces.

De doelstelling was om de huidige communicatielijnen meer te stroomlijnen en de toegankelijkheid te vergroten waardoor ook meer betrokkenheid ontstaat voor een ieder die werkzaam is binnen ASSA ABLOY Benelux.

We zijn ook op zoek gegaan wie ons buiten de organisatie kan ondersteunen en zo kwamen we al snel terecht bij de COMTOO app. Binnen de communicatie werkgroep waren we al snel enthousiast omdat we op korte termijn een Demo hebben bijgewoond georganiseerd door Doubleguns. Hierin werd al snel duidelijk dat deze tool ons kan brengen naar de uiteindelijke doelstelling van de project groep en dat de COMTOO app de juiste keuze was.

26 januari is de COMTOO app gelanceerd binnen de organisatie en zijn we vol op aan de slag gegaan om de informatie stromen te delen met alle medewerkers.

De komende periode zal de COMTOO app verder worden uitgebreid met modules om de organisatie nog beter van informatie te voorzien.

Aldus Henri Nijland QA-EH&S Lean Manager