Kees Koopman Transport BV is begin 2023 gestart met COMTOO!

Collega’s van Kees Koopman Transport hebben massaal de COMTOO-app gedownload. Met COMTOO hebben ze eindelijk een platform gevonden om de onderlinge interactie tussen collega’s te vergroten en een familiegevoel binnen de organisatie in stand te houden, zelfs als het grootste deel van hun mensen de hele dag onderweg is.

Met de COMTOO-app kunnen collega’s gemakkelijk, snel en efficiënt contact met elkaar onderhouden, waar ze ook zijn.

De app stimuleert onderlinge interactie en biedt ruimte voor niet werk gerelateerde zaken, zoals verjaardagen en personeelsfeestjes. De tijdlijn is hier een mooi voorbeeld van. Chauffeurs delen foto’s en berichten van leuke klussen en plekken waar ze geweest zijn.

Kees Koopman Transport ontving belangrijke zaken, zoals ritplanningen, verlofaanvragen, schademeldingen en verzoeken voor nieuwe werkkleding voorheen altijd via verschillende kanalen. Sinds de introductie van COMTOO gebeurt dit allemaal op dezelfde plek, wat resulteert in meer overzicht, duidelijkheid en efficiëntie.

We kunnen niet wachten om te zien hoe onze samenwerking bijdraagt aan het familiegevoel binnen deze groeiende organisatie!