Dé personeelsapp voor Zorgbedrijven

In de dynamische wereld van zorgbedrijven is effectieve communicatie van essentieel belang. Zorgbedrijven staan voor de uitdaging om naadloos te schakelen tussen teams, cruciale informatie te delen en de algehele samenwerking te verbeteren. Personeelsapp COMTOO maakt dit mogelijk.

Alles overzichtelijk
in één centrale app

Alle tools voor
zorgmedewerkers

Uw gegevens zijn
veilig en AVG-proof

Snelle communicatie
met alle medewerkers

Onboarding van
nieuwe medewerkers

zorg personeelsapp

Efficiënt samenwerken voor zorgbedrijven: Ontdek onze personeelsapp

Met COMTOO hebben medewerkers toegang tot een geïntegreerd systeem dat de efficiëntie verhoogt en de samenwerking bevordert. Van interne discussieforums tot snelle chat- en berichtensystemen, digitale nieuwsbrieven, geïntegreerde planningssystemen tot mobiele apps voor medewerkers – COMTOO biedt een alles-in-één oplossing voor de unieke behoeften van zorgbedrijven.

COMTOO is niet zomaar een personeelsapp; het is een complete communicatieoplossing die de zorgsector naar een hoger niveau tilt. Implementeer COMTOO in jouw zorgbedrijf en profiteer van digitale whiteboards, e-learningplatforms, feedbacksystemen en sociale intranetplatforms. Versterk de teamgeest, bevorder continue verbetering en geef jouw medewerkers de tools die ze nodig hebben om te excelleren. Meer weten? Neem contact met ons op.

Gratis brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

COMTOO

Implementeer de COMTOO personeelsapp waar medewerkers toegang hebben tot belangrijke documenten, protocollen, aankondigingen en nieuwsberichten. Hier kunnen ook interne discussieforums worden gehost.

Interne chat- en berichtensystemen

COMTOO voor snelle communicatie tussen teamleden. Dit kan de communicatie binnen teams versnellen en de reactietijd verbeteren.

Digitale nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven naar medewerkers met updates over de organisatie, belangrijke aankondigingen, successen en evenementen. Dit kan een effectieve manier zijn om het personeel op de hoogte te houden

Geïntegreerde planningssystemen

Beschikbaarheidsplanning, die niet alleen de roosters van het personeel beheren, maar ook communicatiemogelijkheden bieden voor het uitwisselen van diensten, verlofaanvragen en beschikbaarheid.

Mobiele apps voor medewerkers

COMTOO die medewerkers kunnen gebruiken om snel toegang te krijgen tot belangrijke informatie binnen zorgbedrijven, roosters, berichten en trainingen, zelfs wanneer ze niet op locatie zijn.

zorg personeelsapp

Digitale whiteboards

Digitale whiteboards op afdelingen of in centrale ruimtes waarop belangrijke mededelingen, roosters en herinneringen kunnen worden weergegeven.

E-learningplatforms

E-learningplatforms voor de interne opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Dit maakt het mogelijk om trainingen en certificeringen op een gestructureerde manier te beheren.

Feedbacksystemen

Feedbackoplossingen waarmee medewerkers anoniem feedback kunnen geven over interne processen, werkomstandigheden en communicatie, wat kan bijdragen aan continue verbetering.

Sociale intranetplatforms

Een sociaal intranetplatform waar medewerkers kunnen communiceren, ideeën kunnen delen en samenwerken aan projecten, wat de teamgeest kan versterken.

goede reviews

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de Nederlandse beroepsorganisatie van, voor en door verloskundigen. Ruim 4500 users maken gebruik van COMTOO.

zorgsector app

knov medewerkersapp

Alles overzichtelijk
in één centrale app

Alle tools voor
zorgmedewerkers

Uw gegevens zijn
veilig en AVG-proof

Snelle communicatie
met alle medewerkers

Onboarding van
nieuwe medewerkers

Demo zorgbedrijven personeelsapp aanvragen

Vrijblijvend een gratis proeftuin testen in je eigen look and feel? Wij maken daar graag tijd voor. Zo je kun je de app in al zijn facetten met de door jouw gewenste functionaliteit en in jouw eigen huisstijl uitproberen.

hoge tevredenheid

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.