Dé personeelsapp voor Transport & Logistiek

Ontdek de toekomst van efficiënte interne communicatie in de transport- en logistieke sector met de personeelsapp van COMTOO. Speciaal ontworpen om de samenwerking, efficiëntie en informatiestroom te optimaliseren voor bedrijven in de transportsector.

transport & logistiek personeelsapp

transport personeelsapp
Alles overzichtelijk
in één centrale app

transport personeelsapp
Modules voor chauffeurs
en offdesk medewerkers

transport sector personeelsapp
Uw gegevens zijn
veilig en AVG-proof

transport communicatie
Snelle communicatie
met alle medewerkers

taal bouwsector
Meertalig, dus geen
taalbarrière meer!

Efficiënt samenwerken in de transport sector: Ontdek onze personeelsapp

Consolideer al uw communicatietools op één centrale locatie met onze digitale werkplek, inclusief ritberichten, nieuws, documenten, formulieren, collega’s en samenwerkingstools. Voor medewerkers onderweg is COMTOO een onmisbare metgezel, met een mobiele oplossing die toegang biedt tot cruciale bedrijfsinformatie, communicatiefuncties en samenwerkingstools.

Faciliteer snelle en directe communicatie met ons chat- en berichtenplatform, ontworpen voor teamleden, chauffeurs en andere belanghebbenden. Onze gespecialiseerde functies passen zich moeiteloos aan specifieke projecten, routes en logistieke taken aan. Ontdek vandaag nog de kracht van COMTOO voor uw organisatie in de transport- en logistieke sector. Neem contact op voor meer informatie

Deze transportbedrijven gebruiken onze personeelsapp

Gratis brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ritberichten

Een digitale werkplek om alle communicatietools en samenwerking op één centrale locatie te consolideren: berichten, nieuws, documenten, formulieren, collega’s en tools voor samenwerking.

Personeel op Afstand

Een mobiele oplossing die medewerkers onderweg toegang geeft tot belangrijke bedrijfsinformatie, communicatiefuncties en samenwerkingstools. Dit is cruciaal voor medewerkers in de transportsector die vaak onderweg zijn.

Chat- en Berichtenplatform

Gebruik van chat- en berichtentools voor snelle en directe communicatie tussen teamleden, chauffeurs en andere belanghebbenden. Gespecialiseerde functies voor specifieke projecten, routes of logistieke taken.

Kennisbanken en Documentbeheer

Een kennisbank en documenten om belangrijke informatie zoals procedures, handleidingen en veiligheidsvoorschriften te centraliseren. Dit vergemakkelijkt toegang tot essentiële documentatie en formulieren voor alle medewerkers.

personeelsapp transportbedrijven

Online Training en Onboarding

Online trainingssessies en onboardingmodule via het digitale platforms. Dit is vooral handig voor het trainen van nieuwe chauffeurs en personeel in logistieke operaties.

Veiligheidsmeldingssystemen

Oplossingen voor het snel en effectief verspreiden van veiligheidsmeldingen en -procedures. Dit is van cruciaal belang in de logistieke sector, waar veiligheid een topprioriteit is.

Interactieve Dashboards voor Prestatieanalyse

Interactieve dashboards waarmee managers prestatiegegevens kunnen volgen, zoals leveringstijden, efficiëntie van de routeplanning en brandstofverbruik. Dit biedt inzichten voor continue verbetering.

Integratie met Bestaande Systemen

Integratie met bestaande systemen zoals fleet-management, warehouse-management, boordcomputers en ritplanningssystemen om een naadloze informatiestroom te waarborgen.

goede reviews

“Dankzij COMTOO kunnen alle medewerkers, waarvan een groot deel vaak onderweg is, gemakkelijk communiceren. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en hebben we ten allen tijde werkinstructies en documenten binnen handbereik.”

dasko personeelsapp

dasko personeelsapp

transport personeelsapp
Alles overzichtelijk
in één centrale app

transport personeelsapp
Modules voor chauffeurs
en offdesk medewerkers

transport sector personeelsapp
Uw gegevens zijn
veilig en AVG-proof

transport communicatie
Snelle communicatie
met alle medewerkers

taal bouwsector
Meertalig, dus geen
taalbarrière meer!

Demo transport personeelsapp aanvragen

Vrijblijvend een gratis proeftuin testen in je eigen look and feel? Wij maken daar graag tijd voor. Zo je kun je de app in al zijn facetten met de door jouw gewenste functionaliteit en in jouw eigen huisstijl uitproberen.

hoge tevredenheid

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.