Dé personeelsapp voor gemeenten en overheid

Voor Nederlandse gemeenten en overheid vormt effectieve interne communicatie de ruggengraat van een goed functionerende organisatie. In een tijd waarin samenwerking, informatie delen en efficiëntie van essentieel belang zijn, bieden wij op maat gemaakte oplossingen met de focus op moderne personeelsapps.

Gemeenten en overheid app
Alles overzichtelijk
in één centrale app

gemeente bedrijfsapp
Modules voor gemeenten
en overheid

gemeente personeelsapp
Uw gegevens zijn
veilig en AVG-proof

gemeente communicatie
Snelle communicatie
met alle medewerkers

gemeente digitalisatie
Digitaliseer belangrijke
bedrijfsprocessen

Gemeenten en overheid personeelsapp

Met COMTOO als veelzijdig intranetplatform fungeert het als een centrale hub waar medewerkers toegang hebben tot cruciale informatie, nieuwsberichten en interne documenten.

Faciliteer interactie en ideeënuitwisseling met onze interactieve forums en online discussieplatforms, terwijl ons digitale mededelingenbord fysieke borden vervangt voor snelle en effectieve aankondigingen. Geïntegreerde chatplatforms bevorderen directe communicatie tussen teams, en online training en ontwikkelingsopties zorgen ervoor dat medewerkers hun vaardigheden blijven verbeteren.

Ontdek hoe onze personeelsapp uw gemeente kunnen ondersteunen in het bevorderen van een transparante, efficiënte en goed geïnformeerde werkomgeving. Kies voor innovatie, kies voor samenwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie

Gratis brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Intranetplatform

COMTOO als een intranetplatform waar medewerkers toegang hebben tot belangrijke informatie, nieuwsberichten, aankondigingen en interne documenten. Het intranet kan ook dienen als een centrale hub voor interne communicatie.

Digitale Nieuwsbrieven

Regelmatig digitale nieuwsbrieven met updates over gemeentelijke projecten, aankomende evenementen, personeelsnieuws en belangrijke aankondigingen.

Interactieve Forums en Discussieplatforms

Interactieve forums en online discussieplatforms waar medewerkers ideeën kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en kunnen deelnemen aan relevante discussies.

Digitaal Mededelingenbord

Een digitaal mededelingenbord waar belangrijke aankondigingen, herinneringen en meldingen worden weergegeven. Dit kan fysieke mededelingenborden vervangen.

Geïntegreerde Chatplatforms

Geïntegreerde chatplatforms voor snelle en directe communicatie tussen teams en afdelingen. Dit kan de communicatie bevorderen en de drempel verlagen om vragen te stellen.

Online Training en Ontwikkeling

Online training en ontwikkelingsmogelijkheden aan voor medewerkers, zodat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en op de hoogte kunnen blijven van relevante ontwikkelingen.

Centrale Documentopslag en Samenwerking

Een centrale documentopslag en samenwerkingsplatform waar medewerkers gezamenlijk aan documenten kunnen werken, informatie kunnen delen en toegang hebben tot gedeelde bronnen.

Feedback- en Evaluatiesystemen

Feedback- en evaluatiesystemen op waarmee medewerkers hun mening kunnen delen over interne processen, beleid en samenwerking. Dit kan de basis vormen voor continue verbetering.

Videoboodschappen en Webinars

Videoboodschappen en webinars om belangrijke mededelingen van het gemeentebestuur te communiceren en om medewerkers te betrekken bij strategische initiatieven.

Veilige Interne E-mailcommunicatie

Een veilig en intern e-mailsysteem voor formele communicatie, het delen van beleidsdocumenten en het verspreiden van belangrijke informatie.

Integratie met Werkstroomautomatisering

Interne communicatietools met werkstroomautomatiseringssystemen om processen efficiënter te maken en de communicatie naadloos te integreren met dagelijkse taken.

Notificaties en Herinneringen

Notificaties en herinneringen voor belangrijke deadlines, vergaderingen en aankomende evenementen om ervoor te zorgen dat medewerkers goed geïnformeerd blijven.

goede reviews

“Met de COMTOO Stadsbedrijven app is iedereen altijd op de hoogte, worden informatie en updatewijzigingen snel gedeeld en wordt samen gewerkt aan samenwerken, interactie en verbinding.”

gemeenten en overheid personeelsapp

Gemeenten en overheid app
Alles overzichtelijk
in één centrale app

gemeente bedrijfsapp
Modules voor gemeenten
en overheid

gemeente personeelsapp
Uw gegevens zijn
veilig en AVG-proof

gemeente communicatie
Snelle communicatie
met alle medewerkers

gemeente digitalisatie
Digitaliseer belangrijke
bedrijfsprocessen

Demo gemeenten en overheid personeelsapp aanvragen

Vrijblijvend een gratis proeftuin testen in je eigen look and feel? Wij maken daar graag tijd voor. Zo je kun je de app in al zijn facetten met de door jouw gewenste functionaliteit en in jouw eigen huisstijl uitproberen.

hoge tevredenheid

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.