Business app

Binnen een organisatie is een goede communicatie van immens belang. Een goede communicatie is namelijk het hart van een bedrijf. Ondanks dat het enorm belangrijk is, komt het geregeld voor dat de communicatie binnen een organisatie niet optimaal geregeld is. Een business app biedt een alles in één oplossing voor een optimale communicatie binnen een organisatie.

Het belang van een business app

Een business app is onmisbaar binnen elke organisatie. Er zijn organisaties die gebruikmaken van verschillende apps, waardoor het overzicht volledig verloren gaat. Alles regelen binnen één app brengt daarom een groot voordeel met zich mee.

Door alle bedrijfsprocessen binnen één eigen app te verzamelen, creëer je overzicht voor alle gebruikers. Niemand hoeft meerdere apps op zijn telefoon te installeren om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes binnen de organisatie.

Het gebruikersgemak van de COMTOO business app

Een bedrijf komt elke dag voor nieuwe uitdagingen te staan. Het is daarom belangrijk dat alle medewerkers nauw met elkaar in contact staan. Door gebruik te maken van een eigen business app binnen je organisatie, bevorder je de bedrijfsprocessen binnen de organisatie. De app is gebruiksvriendelijk ontwikkeld, waardoor alle gebruikers zonder uitdaging gebruik kunnen maken van de app.

Business apps voor onboarding

Business apps zijn niet alleen interessant voor bestaande medewerkers, maar ook voor het verwelkomen van nieuwe medewerkers. Nieuwe medewerkers kunnen zelf hun documenten uploaden en informatie over het bedrijf bekijken.

Door middel van pushberichten verzend je gemakkelijk berichten naar alle gebruikers. Hierdoor zijn zowel je bestaande medewerkers als nieuwe medewerkers direct op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen je organisatie.

COMTOO business app VS Microsoft Power automate

Een bekende business app is Microsoft Power Automate. Deze app stond vroeger bekend als de app Microsoft Flow. De app staat bekend als een cloudgebaseerde service, waarmee werkstromen en automatiseringsprocessen gecreëerd kunnen worden.

In vergelijking met de Microsoft Power automate app, is de COMTOO business app speciaal ingericht naar de specifieke wensen van een organisatie. De app kan geheel ingericht worden naar de gewenste functionaliteiten. Gebruik je bepaalde functionaliteiten niet? Dan kunnen deze functionaliteiten gemakkelijk verwijderd worden uit de app. Hierdoor kun je jouw eigen app geheel naar je eigen wensen inrichten.

Standaard business apps VS COMTOO

Als je op zoek bent naar je eigen applicaties, dan kom je al snel een groot aanbod business apps tegen. Ondanks dat de keuze ruim is, bieden de standaard business apps vaak geen ruimte voor specifieke wensen. De business applicaties zijn in de meeste gevallen beschikbaar met een vast design, met een vast aanbod aan functies.

Bij COMTOO vinden we het belangrijk dat elke organisatie een persoonlijke app kan laten ontwikkelen. We maken gebruik van een standaard template, welke aangepast kan worden naar de wensen van je organisatie. Op deze manier heb je nooit een overload aan functies, waardoor de app onoverzichtelijk wordt.

Een app in eigen huisstijl

Bij COMTOO kies je niet zomaar voor een business app. Onze app beschikt over een breed scala functionaliteiten, geheel in je eigen huisstijl. Onze specialisten helpen je graag bij het ontwikkelen van je eigen huisstijl, waardoor je medewerkers zich direct vertrouwd voelen binnen de app.

Wil je een demo uitproberen? Ook in dit geval helpen onze specialisten je graag om jouw huisstijl te verwerken in de app. Op deze manier kun je direct bekijken hoe jouw business app een toevoeging biedt in je organisatie.

Meer weten over onze communicatie app?

Vrijblijvend prijsvoorstelGratis demo

Gebruiksvriendelijk voor iedere branche

Bij COMTOO vinden we het belangrijk dat elke organisatie kan genieten van een unieke huisstijl. Standaard business apps maken gebruik van een kant en klaar template. Dit kan een nadelig effect hebben als je een eigen app binnen je bedrijf wil lanceren. Doordat je bij COMTOO zelf de functies kan beheren, is dit een groot voordeel voor de gebruiksvriendelijkheid van je business app. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte, kun je de app geheel aanpassen naar eigen wens.

bouwsector personeelsapp

Bouw

In de dynamische wereld van de bouwsector is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het bevorderen van efficiëntie en veiligheid.

Bouw

Transport

Ontdek de toekomst van efficiënte interne communicatie in de transport- en logistieke sector met de personeelsapp van COMTOO.

Transport & Logistiek

Zorg

Zorgbedrijven staan voor de uitdaging om naadloos te schakelen tussen teams, cruciale informatie te delen en de algehele samenwerking te verbeteren.

Zorg

Elektrotechniek

Als jouw partner in productiviteit biedt COMTOO geavanceerde oplossingen voor een soepele samenwerking en efficiënt beheer binnen de organisatie.

Elektrotechniek

Installatiebedrijf

COMTOO is dé personeelsapp om installatiebedrijven te voorzien van een geavanceerde en efficiënte oplossing voor interne communicatie.

Installatiebedrijf

MKB Bedrijven

In een wereld waarin snelheid en samenwerking cruciaal zijn, bieden wij een personeelsapp om de communicatie binnen uw team te optimaliseren.

MKB Bedrijven

gemeente bedrijfsapp

Gemeente & Overheid

In de dynamische wereld van de bouwsector is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het bevorderen van efficiëntie en veiligheid.

Gemeente & Overheid

Ledenorganisaties

In de dynamische wereld van de bouwsector is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het bevorderen van efficiëntie en veiligheid.

Ledenorganisaties

Optimale beveiliging voor de gebruikers

Business apps zijn ideaal om berichten te versturen, documenten in te bewaren of nieuwtjes over je bedrijf te delen. Het is daarom van groot belang dat de gebruikers veilig gebruik kunnen maken van de app. Bij de ontwikkelaars van COMTOO staat een veilig gebruik hoog in het vaandel. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je veilig je bedrijfsinformatie kan delen via de app.

Innovatieve functies

COMTOO biedt unieke en innovatieve functies aan, welke niet beschikbaar zijn op andere automatiseringsplatforms. Terwijl grote bedrijven zoals Microsoft zich richten op standaardfuncties, kijken we bij COMTOO graag verder. Wij bieden onze gebruikers functies aan, die specifiek zijn ontworpen om veelvoorkomende problemen in bepaalde sectoren op te lossen. Hierdoor kun je de efficiëntie van je organisatie direct een flinke boost geven.

Creëer een hogere medewerkers betrokkenheid

Met de business applicatie van COMTOO kun je op een efficiënte manier de betrokkenheid van je medewerkers een boost geven. Medewerkers voelen zich namelijk sneller betrokken bij een organisatie op het moment dat de prestaties meer klantgericht zijn ingesteld. Wist je dat een goede medewerkersbetrokkenheid zelfs kan zorgen voor een verhoging van 0.6% omzet op elke procent? Door gebruik te maken van de COMTOO app creëer je daarom niet alleen een gebruiksvriendelijke omgeving voor je medewerkers, maar zorg je ook voor een grote medewerkers betrokkenheid.

Hulp nodig?

Ben je enthousiast geworden en wil je kennismaken met de app van COMTOO? Dan kun je kiezen voor een gratis demoaccount. Je krijgt een gratis adviesgesprek en wordt geholpen bij een gratis demonstratie in onze wizard. Hierdoor kun je vrijblijvend kennismaken met onze app.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan onze specialisten je graag te woord via 085 40 10 960.