Nieuwe medewerkers zijn direct ‘in the loop’ nog voordat de eerste werkdag is gestart.

De Onboarding App is in te zetten als afzonderlijke tool maar het is ook mogelijk deze te integreren in de communicatie app COMTOO. Er kan gewerkt worden met workflows zodat steeds duidelijk is waar de nieuwe medewerker zich in het onboardingsproces bevindt.

Digitaal, maar toch een warm welkom

De generatie Y en Z, zij vertegenwoordigen een groot percentage op de arbeidsmarkt. Zij zijn opgegroeid met moderne digitale communicatie middelen. Bijna alle informatie gaat tegenwoordig direct via mobiele apparaten. Zij zijn wars van papieren en trage processen.  Met een moderne onboarding app creëer je  een persoonlijke en betrokken ervaring te creëren voor nieuwe medewerkers. Met onze app zorgen we ervoor dat het onboardingproces soepel verloopt en dat medewerkers zich direct welkom en gewaardeerd voelen. We begrijpen het belang van een goede start en daarom bieden we een gebruiksvriendelijke interface, waarbij we speciale aandacht besteden aan de betrokkenheid van medewerkers.  Probeer het vandaag nog! Onze onboardingsspecialist ontzorgt jou graag bij het geautomatiseerd inzetten van je onboardingproces.

Wat kan jouw nieuwe medewerker verwachten?

Een gestructureerd introductieprogramma met een gebalanceerde mix van online, onclass en on the job training. Interactief door direct contact met je manager en/of coach. Tijdens de onboarding leer je over de producten, service, klanten, organisatie en systemen.

Bespaar tijd bij HR en managers met de Onboarding App

In de Onboarding App heb je de mogelijkheid de medewerkers digitaal een handtekening in de app te laten plaatsen. Denk hierbij aan gelezen en akkoord op de veiligheidseisen binnen je organisatie of een handtekening voor ontvangst van het sleuteldocument of andere uitgereikte werkmaterialen. De gebruiker hoeft alleen maar op de knop gelezen en akkoord te drukken of een handtekening te plaatsen en dit is direct zichtbaar in de beheerzijde van de app bij de verantwoordelijke.

Alles overzichtelijk en gemakkelijk terug te vinden

De nieuwe medewerker heeft altijd snel de informatie voorhanden en up-to-date om snel productief te kunnen zijn. Denk aan video tutorials, digitale handboeken, digitale formulieren, zelf in te richten e-learnings over jullie producten of hoe vraag je verlof aan. Laat je medewerkers leren van kennis en ervaring van collega’s met de mogelijkheid om een gesprek in te plannen of te chatten met de buddy / coach of mentor. Zo maak je de onboarding direct interactief.

Wat gebeurt er na afloop van het onboardings-programma?

Jij en jouw organisatie zullen het belangrijk vinden dat iedere nieuwe medewerker een minimum standaard kennis (technisch, productkennis en service), skills en competenties ( toepassen van de kennis en skills) bezit.

Aan het eind van het programma is er de mogelijkheid een eindtoets te laten plaatsvinden om het niveau van deze kennis te meten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld in je onboarding de medewerker een presentatie opdracht hebben gegeven over een door jou toegewezen onderwerp wat de nieuwe medewerker presenteert op het evaluatie moment.

De manager en/of coach zullen tevens feedback geven aan de hand van de mensen met wie de nieuwe medewerker heeft samengewerkt tijdens het introductie programma.

  • Leid de medewerker door het introductie programma en helpt de medewerker vlekkeloos te integreren in de nieuwe rol
  • Ontwikkeld met onboardingsspecialisten om de medewerker te verzekeren van de best mogelijke start
  • De app is jouw gids en als Custom app 24/7 te raadplegen op ieder gewenst device
  • Gemakkelijk in gebruik om je leercurve bij te houden en te gebruiken als agenda wanneer je wat gaat doen
  • De medewerker is verzekerd van leerkansen van hoge kwaliteit