COMTOO, het digitale hart voor jouw organisatie

Wij helpen medewerkers hun dagelijkse werk met meer gemak en plezier nog productiever uit te voeren door het bouwen, leveren en implementeren van COMTOO.

Slim en snel in contact met iedereen binnen jouw bedrijf

COMTOO is de hoofdingang van de digitale werkomgeving en biedt een plek om binnen de organisatie alles te zoeken en te vinden. Heel veel van het dagelijkse werk wordt hierdoor slim en snel uitgevoerd. Of het nou gaat om het vinden van een collega, het nalezen van algemene informatie of het snel inzien van werkinstructies of -planningen, in een handomdraai heb je het overal en altijd gevonden met COMTOO. Tegelijk draagt iedere medewerker de tools bij zich, die nodig zijn om zijn of haar persoonlijke of functiegerichte taken uit te voeren. En, uiteraard mis je met COMTOO geen enkel belangrijk bericht meer: door middel van een pushmelding word je op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen, mededelingen of statuswijzigingen.

Ontdek COMTOO

Flexibel en gepersonaliseerd

COMTOO wordt vanuit de bekende stores als app beschikbaar gesteld op Android of iOS apparaten. De huisstijl en het design van COMTOO wordt volledig volgens de wensen van jouw bedrijf opgemaakt en ingericht. Tegelijk bepaal je in de SETUP van COMTOO zelf tot op welk niveau de app moet worden gepersonaliseerd, zodat uiteindelijke de afdelingen, teams of zelfs individuele medewerkers alle de tools bij zich hebben, waar ze werkelijk mee werken.

Geheel eigen en flexibel design, huisstijl en inrichting vallen volledig binnen de standaard SETUP afspraken (zonder meerprijs of verrassingen achteraf). Dat alles ook nog eens tegen betaalbare prijzen en tarieven!

Koppel COMTOO eenvoudig en veilig met externe systemen

Uiteraard is het mogelijk om COMTOO te koppelen met externe systemen. COMTOO heeft een eigen API waarmee de benodigde data (medewerkers, ritten, schades etc) eenvoudig kan worden gekoppeld. Er zijn koppelingen gerealiseerd met o.a. Talis, Numbers, Transpas,BCS, I-TEQ software, AFAS, Bumper en Loket. Daarnaast werken we samen met Adapt. Benieuwd naar alle mogelijkheden, vraag het ons!

Ontdek COMTOO

Meertalig en persoonlijk af te stellen

COMTOO is geheel meertalig en persoonlijk af te stellen. Dit is interessant voor organisaties die buitenlandse collega’s in dienst hebben. Het is natuurlijk wel zo handig als Duitstalige medewerkers daadwerkelijk de app in hun eigen taal kunnen raadplegen. Doordat iedere gebruiker een eigen unieke inlogcode heeft is het mogelijk om gepersonaliseerde content voor iedere medewerker te tonen. Denk hierbij aan een eigen rittenplanning of een online training.

Deze bedrijven gingen je voor